2011-ben SZÜLNI FOGOK! Ki tart velem?
Figyelt kérdés
Két év sikertelen próbálkozás és mindenféle vizsgálatok után, ahol persze semmi problémát nem találtak és már mindenféle csodamódszert kipróbáltam úgy döntöttem marad a pozitív gondolkodás! A minap jöttem haza munkából és a buszon ülve eldöntöttem, hogy én bizony 2011-ben szülni fogok azóta mindig megbeszélem magammal ha eszembe jut a téma vagy éppen egy kismamát látok. Most így jól érzem magam, hogy beválik e az majd kiderül.2010. jún. 21. 09:09
111/190 anonim válasza:
Szia Kérdező!K. vagyok!Képzeld mára nem vártam és halvány pozitív lett a tesztem!!Remélem minden rendben lesz és 2011-ben szülni fogok! :D Hajráááá csajok!!
112/190 anonim válasza:
Gratulálok! Kívánom, hogy minden rendben legyen. :)
113/190 A kérdező kommentje:
De jó! Nagyon örülök! Gratulálok is vigyázz nagyon magatokra! Azért még írj hogy mi van veled! Üdv. H.
2010. aug. 12. 23:24
114/190 anonim válasza:
Gratulálok én is! :-) Várom a többi + kismamit is. Én még nem tudom eldönteni jöjjön-e a baba vagy még várjunk. :-S. Így én csak olvasgatlak titeket.
Szép Napot kívánok mindenkinek!
115/190 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Én azt tanácsolom hogy ne halogasd sokáig mert az évek gyorsan elrepülnek felettünk és sosem tudhatod mikor jön majd össze! Adja az ég, hogy neked ne kelljen erre sokat várnod! Ja és senki se feledje 2011-ben szülni fogunk!!!!!!!!!!!!
2010. aug. 13. 15:08
116/190 anonim válasza:
olyan jó olvasni a sikeres + teszteket :D Gratulálok legújabb kismami!
én augusztus 16-ára nem várom, mintha tompán érezném a hasam alját, a hőm többnyire 37, egyszer-kétszer 38,9 (ma például ennyi volt... remélem nem megy lentebb).
Reménykedek. 2011-ben szülni akarok!
117/190 A kérdező kommentje:
Halihó lányok! Mi van veletek? Nálam még mindíg semmi! Most váltottam éppen orvost aki endokrinológus is! Átnézte a papírjaimat és kiderűlt hogy az a hű de jó hormonlaborom nem is olyan jó úgyhogy most vették le a ciklus elejit és majd két hét múlva megyek a másik vérvételre! Kíváncsi vagyok hogy mi lesz! De nem adom fel! Szülni fogok és kész!
2010. szept. 2. 09:48
118/190 anonim válasza:
Sziasztok!
Én még az elején írtam,nekem volt vetélésem áprilisban.Most teszteltem pozítívat!
Szurkoljatok,hogy ez alkalommal ne legyen semmi baj!!
Gratulálok minden pozitív tesztes leendő anyukának!
Szorítsatok!
119/190 anonim válasza:
Ja,és azt elfelejtettem írni,hogy:
SZÜLNI FOGOK 2011-BEN!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!