2011-ben SZÜLNI FOGOK! Ki tart velem?
Sziasztok! Már nagyon régen írtam (még a 2.oldalon).
Azóta sem sikerült! Ez már a 9. hónapunk. Voltam dokinál (sztk) hogy vizsgáljon ki, de elküldött, azt mondta hogy ha eltelik az 1 év akkor menjek vissza! De nem hagytam magam és bejelentkeztem magán dokihoz, nov.2-án kell mennem. Hát remélem, hogy csak valami pici próbléma van és hamar megoldjuk. Már nagyon el vagyok keseredve. De 2011-ben SZÜLNI FOGOK!
Ti, hogy vagytok? Mikorra nem várjátok?
Én nov 13-14-e körülre nagyon nem várom!!!
Szeretnék már pocaklakót!
Sziasztok!
Én vagyok aki augusztusban elvetéltem. Holnap megyek 3. napi hormonális vérvételre. A ciklus közepén uh-ra és lesz 21. napi vérvétel is. Nekem már van egy 21 hónapos kisfiam, de előtte is volt két sikertelen terhességem. Végre hajlandóak foglalkozni velem és meglepő módon az sztk-ban.
És a lényeg! Ettől a hónaptól újra próbálkozhatunk! Már rendeltem is a teszveszről 20 terhességi tesztet.
Mindenkinek szorítok!
2011-ben szülni fogok!
Kedves Kérdező! Szívből gratulálok Neked, nagyon boldog babavárást kívánok! Mi kistesót szeretnénk, nemrég még úgy tűnt, hogy összejött a dolog, de az orvos azt mondta, ne éljem bele magam, mert a ciklusom alapján nagyobbnak kéne lennie a terhességnek, így lehet, hogy valamilyen fejlődési rendellenessége van a magzatnak. Két hét múlva kell visszamennem. Kívánom, hogy Veletek minden rendben legyen!
06.21. 9:46-os válaszolód
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!