2011-ben SZÜLNI FOGOK! Ki tart velem?
Figyelt kérdés
Két év sikertelen próbálkozás és mindenféle vizsgálatok után, ahol persze semmi problémát nem találtak és már mindenféle csodamódszert kipróbáltam úgy döntöttem marad a pozitív gondolkodás! A minap jöttem haza munkából és a buszon ülve eldöntöttem, hogy én bizony 2011-ben szülni fogok azóta mindig megbeszélem magammal ha eszembe jut a téma vagy éppen egy kismamát látok. Most így jól érzem magam, hogy beválik e az majd kiderül.2010. jún. 21. 09:09
121/190 anonim válasza:
A második kisbabánk egyelőre várat még magára, de azért mi próbálkozunk! Kedves kérdező! Tudom, hogy szülni fogunk 2011-ben! :))) 13. válaszoló voltam.
122/190 anonim válasza:
06.21. 12.10-es vagyok. Sajnos augusztus végén volt egy vetélésem, decemberben próbálkozhatunk újra, de nem adtam fel. 2011-ben szülni fogok.
123/190 A kérdező kommentje:
Olyan jó hallani felőletek! Kicsit sűrűbben is visszanézhetnétek! Én holnap megyek a második vérvételre nagyon kíváncsi leszek az eredményre! Minden kedves kismamának őszinte szívvel gratulálok és nagyon jó egészséget kívánok nektek! Boldog babavárást! Hamarosan mi is csatlakozunk!
2010. szept. 15. 08:47
124/190 anonim válasza:
Sziasztok lányok, most volt egy vetélésem, nagyon elvagyok keseredve,a dokim szerint a következő menszi után már újra próbálkozhatunk, de olyan nehéz most minden.
Remélem 2011-ben mégis szülni fogok egy egészséges kisbabát.
125/190 A kérdező kommentje:
Te drága nagyon sajnálom ami veled történt, de fel a fejjel! Talán vígasztaljon az a tudat, hogy te legalább teherbe tudsz esni!Ismét sikerülni fog kitartás!!
2010. szept. 21. 16:38
126/190 anonim válasza:
sziasztok lányok!valakinek sikerült azóta?
127/190 anonim válasza:
Nekem volt áprilisban vetélésem és most vagyok 6 hetes,már írtam előzőleg.Hát úgy néz ki,hogy ez a baba sem fog megmaradni.Megint vérzek.Lehet,hogy mégsem fogok szülni 2011-ben?
128/190 anonim válasza:
Igenis szülni fogok 2011-ben, ha tőrik ha szakad Nagyon akarom már.
129/190 anonim válasza:
Egyenlőre nekem sem sikerült tegnapelőtt megint megjött 1 hét múlva megyek átjárhatóságira kicsit félek tőle de már nagyon kíváncsi vagyok a többi eredmény jó nem is tudom már mikor írtam ide.Mindenkinek kitartást lányok!!!
130/190 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok! Hát az én hormonlaborom nem lett olyan hú de tökéletes! Megyünk inszeminációra! Deeeeeeeeeeeeee 2011-be szülni fogok!
2010. szept. 25. 08:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!