Hogyan fogok igy szűlni? Bővebben lent!
21 éves vagyok a párom 30 . 5 éve élünk boldog párkapcsolatban és mivel az iskolát elvégeztem , most dolgozom már egy ideje és úgy gondoltam szeretnék babát !
Próbáltam neki is célozgatni , de egyszerűen nem szereti a gyerekeket , most születtek meg 3 hét külömbséggel a 2 unokahúgom , és felkértek minket hogy legyünk a Barbinak a keresztszülei , erre a párom lazán oda szólt , "Bocs , de én nem leszek keresztapa , tudjátok hogy nem vagyok gyerekbarát , és nem szeretem őket " !
Erre nagyon elszomorodtam , tudtam hogy nincsen oda a gyerekekért , de azt nem gondoltam volna hogy ennyire :(
Nagyon szomorú vagyok , eddig nem nagyon akartam babát, féltettem az alakom , a szép bőrőm , de most már úgy gondolom hogy szeretnék , 21 éves vagyok és mindig is fiatal anyuka szerettem volna lenni!
Nem azt akarom ezzel mondani hogy Most azonnal akarok , de lassan igen !
Így hogyan fogok szűlni ??
Ha ő így áll az egészhez ? Sokszor szokta mondani hogy majd lesz gyerekünk blabla ... tudom !
De neki van egy most is , 10 éves és amikor az anyja nem adta nekünk oda, fenyegetett minket a kisfiúval akkor azt mondta , "Jó , innentől akkor neveld egyedül , engem felejtsetek el " .... azóta 4 éve nem is látta , hiába tépem a szám hogy van egy gyereke , süket fülekre találok ... :S
Arra gondolok mindig , ha mi is külön mennénk véletlen akkor az Mi gyerekemet is magasból .... le ??
Nem tudom ... Hogyan tudnám megbarátkoztatni azzal a gondolattal hogy lassan én is szeretnék babát ??
Mert nem szeretném hogy mire 10 éves lesz ő addigra 50 legyen :S
Köszönöm a válaszokat előre is , és bocsánat ha kicsit zavaros lett :)
Szép napot .
Akármennyire fájdalmas is,neked nem ő a jövőd!!
Annál rosszabbat elsem tudnék képzelni hogy a párom nem szereti a babánkat!
Nekem idős szüleim vannak és hidd el abban nincs semmi rossz. Sőt sokkal jobban néznek ki mint a náluk fiatalab szülők pedig egész életükben fizikai munkát végeztek, és felneveltek 4 gyereket.
Ne de amúgy döntsd el, hogy mi a fontosabb! A szerelmed vagy hogy gyereked legyen! Ha a gyerek a fontosabb és most szeretnél akkor szerintem keress másik párt magadnak! Mindenkinek joga ahhoz hogy ne akarjon több gyereket, hogy ne imádja őket. Ettől még nem gonosz! Csak sajnos az itteni mániákus anyucik rögtön ugranak hogy milyen szemét pasi, bezzeg a volt felesége egy angyal aki az ártatlan gyerekkel fenyegeti! Szerintem jobb a gyerekének mert így megőrzik az állandó perpatvartól!
Semmiképpen ne próbáld rávenni vagy becsapni ha ő nem akar magától. Persze azt is megteheted hogy kompromisszumot kötsz és később szülsz gyereket no de arra nincs biztosíték, hogy később már szeretne.
Egy a lényeg, ezért ne utáld őt, mindenkinek van hibája (de nem hinném hogy neki ez a hibája mert ez nem hiba), és ez jobb mintha hazudna neked, legalább őszinte. Ne érezz iránta utálatot mint a sok idegbeteg kismama itt, mert attól csak te fogsz szenvedni. Nem mindig minden úgy van ahogy mi akarjuk ő nem tesz avval rosszat ha nem akar (most), eddig is tudtad hogy nem kedveli őket, tehát nem hitegetett.
Húúú..ennek az embernek én nem szülnék.Nagyon gondolkozz el mit csinálsz!Fiatal vagy még,tudsz találni jobbat is aki apa lehet és még szeretne is az lenni.Hidd el sok ilyen van.:):)
A párod 30-éves a meglévő gyerekét is le...,akkor mit vársz tőle.Az ilyen nem fog változni!
A jövőbe látni nem lehet. Lehet, hogy rövid időn belül megőrül majd egy gyerekért és éltek boldogan míg meg nem haltok, vagy sosem akarja majd igazán és lesz ahogy lesz. De ez mindenkire igaz, aki halálos nagy szerelemben vállal gyereket, az sem tudhatja, hogy mi lesz 1, 5, 10 év múlva... Ne célozgass a párodnak, hanem ülj le vele és kerek perec mondd meg, hogy te már bizony gyerekre vágysz és mondja meg ő is őszintén, hogy mit érez ezzel kapcsolatban. Akkor ráérsz azon gondolkodni, hogy hogyan tovább. Ha nem akar még babát, akkor vagy te vársz, vagy lépsz tovább. Bár az is igaz, hogy kutyából nem lesz szalonna, az már minősíti valamennyire, hogy a már meglévő gyermekével nem tartja a kapcsolatot, de ettől még ti lehettek boldog család.
Van egy mondás, ami szerintem nagyon igaz: EGY NŐ VALAHOL MINDIG MAGÁNAK SZÜLI A GYEREKÉT! Ez annyit jelent, hogy kiszámíthatatlan a jövő, bármilyen párod is van, sosem tudhatod meddig maradtok együtt. Mikor nekem odajutott a sorsom, hogy gyermekem legyen ez járt a fejemben. Ha bármi rossz történik, őt még biztos felnevelem egyedül is. 27 évesen szültem, a párom akkor volt 40, 18 hós a kisfiunk és nagyon boldogok vagyunk!!! :D Eddig happy end, aztán remélem ez így is marad... már a tesót tervezzük!
Sok boldogságot neked és dönts okosan!
Jó reggelt !
Köszönöm szépen a válaszokat , én is hasonlóan érzek , sokszor azt érzem , neki felelőtlenség lenne szülnöm , de sokszor pedig szeretnék .... Hagyom az egészet , és várok :)
Más úgysem tehetek .
Nagyon jó volt a kapcsolatunk a kisfiúval , sőt nagyon szerettük őt, az apja is , csak mikor már elhoztuk és azt mondta hogy megmérgeztük a fiát, meg ilyenek , akkor már kezdett kicsit besokalni .... aztán szépen fokozatosan a gyerek nem volt hajlandó eljönni hozzánk , nem azt mondta a páromnak hogy apa , a nevén szólította , akkor volt olyan hogy azt mondták a kisfiúnak hogy apa meghalt , és még a temetőbe is kivitték megmutatni "apa sirját"
onnantól kezdve a gyerek meg sem ismert minket, sír , ordított ha odaakartunk menni hozzá (boltba,oviba,utcán)
Félt tőlünk szabályosan , hiába vittünk neki mindent , akartuk szeretni .... Innentől aztán vége lett mindennek !
A párom azt mondta akkor innen vége.
Sőt ha nem akar aludni este azt mondják neki , ha nem alszol azonnal apád eljön érted ... :S És üvölt a gyerek :S
Akkor viszont érthető, hogy a párod így elzárkózik, rossz tapasztalata van, és fél hogy ha lesz még egy gyereke akkor ugyan így járna.
Hát én jól felpofoznám azt a csajt, nem a gyerek tehet arról hogy szétmentek. Én az ő helyében örülnék neki, hogy annak ellenére még ugyan úgy foglalkozott a gyerekkel, és megakart adni neki mindent.
Én a helyedben leülnék vele és elmondanám hogy hogyan érzek a gyerekkel kapcsolatban, hogy szeretnék majd babát. Viszont ne sürgesd még van időtök hagyd hogy megeméssze a dolgokat, légy vele türelmes esetleg többször beszéljétek át ezt, hogy ő hogy érez ezzel kapcsolatban. Szerintem ha hagysz egy kis időt neki és nem sürgeted csak beszéltek róla ő is bele fog egyezni, és akar majd babát. Szerintem csak fél hogy ha szét mentek akkor megint elveszíti a gyerekét, és ezzel az utálom a gyerekeket burokkal védi magát a fájdalomtól. Valahol meg lehet érteni hogy miért viselkedik így hisz elvették tőle a gyerekét ha úgy vesszük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!