Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan fogok igy szűlni?...

Hogyan fogok igy szűlni? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

21 éves vagyok a párom 30 . 5 éve élünk boldog párkapcsolatban és mivel az iskolát elvégeztem , most dolgozom már egy ideje és úgy gondoltam szeretnék babát !

Próbáltam neki is célozgatni , de egyszerűen nem szereti a gyerekeket , most születtek meg 3 hét külömbséggel a 2 unokahúgom , és felkértek minket hogy legyünk a Barbinak a keresztszülei , erre a párom lazán oda szólt , "Bocs , de én nem leszek keresztapa , tudjátok hogy nem vagyok gyerekbarát , és nem szeretem őket " !

Erre nagyon elszomorodtam , tudtam hogy nincsen oda a gyerekekért , de azt nem gondoltam volna hogy ennyire :(

Nagyon szomorú vagyok , eddig nem nagyon akartam babát, féltettem az alakom , a szép bőrőm , de most már úgy gondolom hogy szeretnék , 21 éves vagyok és mindig is fiatal anyuka szerettem volna lenni!

Nem azt akarom ezzel mondani hogy Most azonnal akarok , de lassan igen !

Így hogyan fogok szűlni ??

Ha ő így áll az egészhez ? Sokszor szokta mondani hogy majd lesz gyerekünk blabla ... tudom !

De neki van egy most is , 10 éves és amikor az anyja nem adta nekünk oda, fenyegetett minket a kisfiúval akkor azt mondta , "Jó , innentől akkor neveld egyedül , engem felejtsetek el " .... azóta 4 éve nem is látta , hiába tépem a szám hogy van egy gyereke , süket fülekre találok ... :S

Arra gondolok mindig , ha mi is külön mennénk véletlen akkor az Mi gyerekemet is magasból .... le ??

Nem tudom ... Hogyan tudnám megbarátkoztatni azzal a gondolattal hogy lassan én is szeretnék babát ??

Mert nem szeretném hogy mire 10 éves lesz ő addigra 50 legyen :S

Köszönöm a válaszokat előre is , és bocsánat ha kicsit zavaros lett :)

Szép napot .

2010. febr. 20. 18:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szia,tegnapelőtt 23:36 vagyok.Így már azért érthetőbb a helyzet.Az ex nagyon szemét,hogy lehet egy kisgyermeket ilyen dolgokkal rémisztgetni.Bocs,de először úgy vettem ki a szavaidból,hogy a párod egyáltalán nem kiváncsi a picire,de ezek után sajnos érthető is.Ha menne,akkor csak a gyerek inná meg a levét.Egyenlőre.Aztán lassan felnő az a gyermek és érdeklődni fog az apja után.Egy darabig meg lehet etetni a gyerekeket a hülyeséggel,aztán fordul a kocka.Kívánom,hogy rendeződjenek a viszonyok és legyen közös gyermeketek!
2010. febr. 22. 11:11
 12/12 A kérdező kommentje:

Szaisztok!

Ma párom nézegette a naptárat és egy nagyon "furcsa" nevet látott , én pedig viccből azt mondtam neki hogy ez lesz majd a lányunk neve :P

Erre ő azt mondta , hogy fiu gyereket szeretne tőlem , én pedig azt mondtam tudom hogy az lesz , hiszen én lányt szeretnék , de amilyen mázis vagyok ... tuti fiu lesz !

Erre ő azt mondta hogy ő 2 gyereket szeretne tőlem , én mondtam neki én csak 1 gyereket szeretnék , de annak mindent megszeretnék adni , mondtam hogy neki már van egy azzal együtt 2 lesz :)

Azt mondta NEM , neki tőlem kell 2 gyerek :D

Úgy megörültem , ez azt jelenti hogy lesz babánk , mert szeretne ő is , és én várok még akarok tanulni úgy döntöttem és majd utánna :)

Köszönöm a válaszokat!

Megfogadom őket :P

2010. febr. 23. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!