2011-ben SZÜLNI FOGOK! Ki tart velem?
Figyelt kérdés
Két év sikertelen próbálkozás és mindenféle vizsgálatok után, ahol persze semmi problémát nem találtak és már mindenféle csodamódszert kipróbáltam úgy döntöttem marad a pozitív gondolkodás! A minap jöttem haza munkából és a buszon ülve eldöntöttem, hogy én bizony 2011-ben szülni fogok azóta mindig megbeszélem magammal ha eszembe jut a téma vagy éppen egy kismamát látok. Most így jól érzem magam, hogy beválik e az majd kiderül.2010. jún. 21. 09:09
101/190 anonim válasza:
Nálunk úgy néz ki csak 2010 őszén fog baba jönni :((
103/190 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok! Mi újság van veletek? Úgy elcsendesedett mindenki! Mint írtam nekem sajnos megint megjött! Pénteken lesz egy hysteroscopiás műtétem.Remélem nem lesz semmi gond! Üdv mindenkinek!
2010. júl. 20. 18:06
104/190 anonim válasza:
Sziasztok K. vagyok!Kérdező akkor mi együtt izgulunk a következő hónapban is! :D Én most aug. 13-ra nem várom, remélem sikerül.Szorítok mindenkinek akinek most nem jött össze!Sziasztok!
105/190 anonim válasza:
Sziasztok, én is követem az eseményeket és én most július 25-28-ra nem várom. Most fájdogál a hasam alja, mintha meg akarna jönni - remélem nem fog...
Üdv R
106/190 anonim válasza:
Sajnos az előző hónapban nem jött össze,most aug. 12-re nem várom újra.Mostanában lesz ovulációm,úgyhogy belehúzunk apával!Remélem most már összejön végre!Gratulálok minden pozitív tesztesnek és kívánom,hogy minden rendben legyen!
107/190 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok! Túl vagyok a hysteroskopiás műtéten! Itt sem talált semmit az orvos! Egy kicsit el vagyok keseredve, de NEM ADOM FEL! Veletek mi van? Esetleg újabb kismamánk van e már? Írjatok! Minket minden érdekel!
2010. júl. 27. 20:50
108/190 anonim válasza:
Szia Kedves kérdező! Kívánom hogy épülj fel gyorsan és soha ne add fel mert biztos,hogy célba fogsz érni.Sajnos én csak ősszel megyek lombikra de remélem ezúttal sikeres lesz és 2011-be biztos szülni fogok :)
109/190 anonim válasza:
Sziasztok csajok!K. vagyok!Én most augusztus 12-re nem várom, de 4 napja mensis görcseim vannak, de nem jön meg, na meg persze még korai is lenne így a ciklus közepén.Múlt hónapban volt egy cisztám, remélem nem lesz megint! :(
Kérdező, mielőbbi javulást és ne add fel én sem fogom!Üdv mindenkit!
110/190 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok! Szerencsére egyáltalán nem volt megterhelő a műtét, jól vagyok! Elhatároztam hogy elmegyek egy endokrinológushoz, kíváncsi leszek ő mit mond majd!ebben a hónapban az esélytelenek nyugalmával indulok mert meg kell várnunk egy mensest és csak utána próbálkozhatunk! Rég vártam ennyire hogy megjöjjön! Fura! Minden jót nektek! Üdv. H
2010. júl. 30. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!