2011-ben SZÜLNI FOGOK! Ki tart velem?
Én is SZÜLNI FOGOK 2011-ben!
Csak nekem nehezen megy a pozitív gondolkodás 2 év után...
Én is akarok szülni! Fél éve nem jön a kistesó!!!
Találkozunk 2011-ben :)
Kitartást Mindenkinek!
Na jó Csajok!Én is itt vagyok!"T" a nevem!SZÜLNI FOGOK 2011-ben veletek együtt,úgyhogy Én is csatlakozok!! hónapja próbálkozunk és a múlt héten pedig megjött!NA de most,majd ebben a hónapban!
Egy kérdés!én most egy kicsit lelkileg oda vagyok! :-(,mert megjött!Most elhatároztam,hogy kipróbálom a fogamzás teakeveréket!Barátcserje,citromfű,kamillavirág,körömvirág cickafarkfű,palástfű tea kombinációt+ovuteszt?SZERINTETEK??Elkezdjem?Vagy csak pozitív gondolkodás?
sziasztok!!!10 hónapja próbálkozunk most fogok menni dokihoz.de én is szülni fogok 2011-ben!!!veletek tartok!!!
E
Sziasztok sorstársak :D
Mi is 2011-es babát szeretnénk a férjemmel. Igaz, eddig még "csak" egy nemvárt (igaz csak 2 napig) volt, mióta próbálkozunk (1 hónapja), de már nagyon várjuk - 10 éve vagyunk együtt és most érkezett el az ideje, de most már nagyon!!! :)
Szurkolok mindannyiónknak!
R
Nehezemre esik a pozitív gondolkodás egy kissé, mivel már két éve próbálkozunk. Ebben a ciklusban viszont elkezdtem erre programozni az agyam.
Most veszek egy mély levegőt, és megpróbálom egész testemben érezni, átélni, rákoncentrálni:
2011-BEN SZÜLNI FOGOK! :-)
Peteéréskor voltam a nődokimnál, aztán rástartoltunk a dologra a férjemmel... Láttam az ultrahangon a kis csodámat, aki már csak a férjem harcra kész kiskatonájára várt. Remélem célba ért.
Szerintetek nagy marhaság az, hogy a múlt csütörtöki uh óta meg-meg simogatom a hasam és biztatom a "folyamatokat"...
Remélem nem hiszitek, hogy de hülye egy tyúk ez.... :-)))
Holnapután lesz a következő pé-em :) remélem sikerül :O
Szurkoljatok.
Én is veletek vagyok és higgyétek el a pozitív gondolkodás működik! Egyik éjjel üzentem a gyermekünknek, hogy nagyon várjuk...
Most bízok és várok.
R
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!