Két év sikertelen próbálkozás és mindenféle vizsgálatok után, ahol persze semmi problémát nem találtak és már mindenféle csodamódszert kipróbáltam úgy döntöttem marad a pozitív gondolkodás! A minap jöttem haza munkából és a buszon ülve eldöntöttem, hogy én bizony 2011-ben szülni fogok azóta mindig megbeszélem magammal ha eszembe jut a téma vagy éppen egy kismamát látok. Most így jól érzem magam, hogy beválik e az majd kiderül.
Én is veled tartok,de még csak most kezdem a kivizsgálásokat,hogy miért nem sikerül.Megprobálok pozítivan gondolkodni meg nem görcsölni.
2010. jún. 21. 09:43
12/190 anonim válasza:
veled tartok! remélem! szorítok neked is és magamnak is!
25/L
2010. jún. 21. 09:44
13/190 anonim válasza:
Mi kistesót szeretnénk, aki egyelőre várat magára, úgyhogy köztetek a helyem!
2010. jún. 21. 09:46
14/190 anonim válasza:
Én is veled tartok, úgy tűnik elgördültek most az akadályok, és már sikerülnie kell! Nagyon szeretném.:)
Cs.
2010. jún. 21. 09:57
15/190 anonim válasza:
Mi még csak tervezzük, augusztusban kezdünk először próbálkozni!:) De pozitív vagyok abszolút, jövőre én is szeretnék szülni!
2010. jún. 21. 10:13
16/190 A kérdező kommentje:
De örülök hogy ennyien lettünk hirtelen! Én hiszek abban hogy a pozitív gondolkodás csodákra képes! Mint ahogy abban is biztos vagyok ,hogy terhes leszek csak még nincs itt az ideje! De sikerülni fog mindannyiunknak ha komolyan megpróbálunk pozitívan hozzáállni a témának! Hát hajrá nekünk lányok 10 hónapunk van addig hogy 2011-ben szülhessünk! Várom majd az eredményeket! Ne feledjétek, CSAK POZITÍVAN!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. jún. 21. 10:15
17/190 anonim válasza:
2 éve várjuk!! Én is csatlakozom! Mostmár biztos sikerül!!!!!!
2010. jún. 21. 11:06
18/190 anonim válasza:
Jööövvőőőőkkkkk!
Én is csatlakozom! :-) Több mint egy éve várjuk, most már nemsokára bekopogtat a gólya remélem! :-)
2010. jún. 21. 11:09
19/190 anonim válasza:
"Én annak idején szóltam a Megszületendő lelkek seregéhez,hogy ha valaki közülük le szeretne jönni a földre,mi nagyon sok szeretettel várjuk" ---- >
Hát ez nagyon tetszik :D Na majd én is szólok nekik! :)
Mi 3 hónapja próbálkozunk és nagyon remélem, hogy én is szülhetek 2011-ben :) Jajj de jó is lenne! Ez minden álmom! :)
2010. jún. 21. 11:12
20/190 anonim válasza:
Én is csatlakozok! 5. hónapja próbálkozunk. Ebben a hónapban sikerülni fog érzem, úgyhogy 2011-ben szülni fogok.
Rám fér egy kis pozítiv gondolkodás. Jó volt leírni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!