Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2011-ben SZÜLNI FOGOK! Ki...

2011-ben SZÜLNI FOGOK! Ki tart velem?

Figyelt kérdés
Két év sikertelen próbálkozás és mindenféle vizsgálatok után, ahol persze semmi problémát nem találtak és már mindenféle csodamódszert kipróbáltam úgy döntöttem marad a pozitív gondolkodás! A minap jöttem haza munkából és a buszon ülve eldöntöttem, hogy én bizony 2011-ben szülni fogok azóta mindig megbeszélem magammal ha eszembe jut a téma vagy éppen egy kismamát látok. Most így jól érzem magam, hogy beválik e az majd kiderül.
2010. jún. 21. 09:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/190 anonim ***** válasza:
71%

2011-ben én is szülni fogok!Közös gyerekünk születik!

Sok sikert mindenkinek!!!

2010. jún. 22. 14:30
 42/190 A kérdező kommentje:
Örülök hogy ilyen sokan megpróbáljuk pozitív gondolkodással elérni céljainkat! Én nagyon szurkolok mindenkinek! Várom majd a visszajelzéseket kinek hogy alakultak a dolgai! Havonta visszanézek 2011-ben szülni fogok? kérdéssel és megtárgyaljuk ki hol jár! Sok sikert mindenkinek! Csak POZITÍVAN!!!!!!!!!!!!! HAJRÁ!!!!!!!! Ja és nem feladni ez a legfontosabb!
2010. jún. 23. 20:10
 43/190 anonim ***** válasza:
82%
Sziasztok! Én is csatlakozom a klubhoz! Mi több, mint egy éve próbálkozunk és egyszer már megosztottam Veletek egy pozitív tesztet, de sajnos elvetéltem. Nem adom fel, én is szüli fogok 2011-ben!!!
2010. jún. 23. 20:22
 44/190 anonim ***** válasza:
82%

Sziasztok!

Csatlakoznék én is. Egyedül a pozitív hozzáállással vannak egy kis gondjaim, így több, mint 4 sikertelen év után. :(

De tudom, hogy sikerülni fog!!!

Most fogok természetgyógyászhoz menni és reménykedek a sikerben. (És akkor nem kellene a 2. lombik. :))

E

2010. jún. 23. 20:32
 45/190 anonim ***** válasza:
82%

Sziasztok,csatlakozom én is!!!!

Fél év után ,már itt az ideje ,hogy jöjjön a bébi!

A kérdezőnek üzenem,ne felejtsen el bennünket,egyszer sem!!!!:)

Szorítok mindenkinek,hogy összejöjjön!!!!

2010. jún. 23. 21:09
 46/190 anonim ***** válasza:
72%

Remélem én nem fogok, de nektek nagyon sok sikert kívánok! Lányok szüljetek helyettem is!!! Sok boldogságot jó egészséget, minden jót és szépet kívánok nektek!!!

egy éves kisfiú anyukája

2010. jún. 23. 21:43
 47/190 anonim ***** válasza:
77%
Remélem én is a klub tagja lehetek! :))
2010. jún. 23. 21:45
 48/190 anonim ***** válasza:
87%

Kedves Kérdező!

Én nem tartok Veled, de csak azért nem, mert három hete született meg a második kisfiam- ne haragudj, hogy ezt leírtam.

Csak annyit Neked és a többi babásodni vágyónak, hogy minden nap úgy ébredjetek és úgy feküdjetek le, hogy elismétlitek a következő három mondatot!

Köszönöm, hogy a mai nap részese vagyok!

Köszönöm a mai nap ajándékait!

Köszönöm, hogy kismama vagyok!!!!!

Ezek a JELEN IDŐBEN mondott mondatok fogják a leszületni vágyó kis leleket a pocakotokba vonzani!

:-D

Én drukkolok Neked, hogy szülj egy édes kis pici babucit 2011-ben! sok sikert!

2010. jún. 23. 21:53
 49/190 anonim ***** válasza:
71%

Én is csatlakozni szeretnék!Sajnos most megjött,de majd a következő hónapban!!Áprilisban volt egy vetélésem,11 hetesen.Most már lelkileg jobban vagyok és újra nekivágtunk.2011-ben mindenképp szülni szeretnék!

Kérdezőnek:

szerintem nem kell mindig új kérdést kiírnod,elég,ha életben tartod ezt.Meg majd a sok babásodni vágyó életben tartja,aki minden nap írni fog erre a kérdésre.Én bejelöltem,látni fogom az új válaszokat.

MINDENKINEK EGY BABÁT(vagy többet?)2011-RE!!!!!!!!!

Nekem is,légyszi!!

2010. jún. 23. 23:30
 50/190 anonim ***** válasza:
71%

Köszönöm a kiírást:) Adott egy jó nagy löketet, hogy ne adjam fel!

Veled tartok, ÉN IS SZÜLNI FOGOK 2011-ben;)

2010. jún. 24. 08:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!