2011-ben SZÜLNI FOGOK! Ki tart velem?
2011-ben én is szülni fogok!Közös gyerekünk születik!
Sok sikert mindenkinek!!!
Sziasztok!
Csatlakoznék én is. Egyedül a pozitív hozzáállással vannak egy kis gondjaim, így több, mint 4 sikertelen év után. :(
De tudom, hogy sikerülni fog!!!
Most fogok természetgyógyászhoz menni és reménykedek a sikerben. (És akkor nem kellene a 2. lombik. :))
E
Sziasztok,csatlakozom én is!!!!
Fél év után ,már itt az ideje ,hogy jöjjön a bébi!
A kérdezőnek üzenem,ne felejtsen el bennünket,egyszer sem!!!!:)
Szorítok mindenkinek,hogy összejöjjön!!!!
Remélem én nem fogok, de nektek nagyon sok sikert kívánok! Lányok szüljetek helyettem is!!! Sok boldogságot jó egészséget, minden jót és szépet kívánok nektek!!!
egy éves kisfiú anyukája
Kedves Kérdező!
Én nem tartok Veled, de csak azért nem, mert három hete született meg a második kisfiam- ne haragudj, hogy ezt leírtam.
Csak annyit Neked és a többi babásodni vágyónak, hogy minden nap úgy ébredjetek és úgy feküdjetek le, hogy elismétlitek a következő három mondatot!
Köszönöm, hogy a mai nap részese vagyok!
Köszönöm a mai nap ajándékait!
Köszönöm, hogy kismama vagyok!!!!!
Ezek a JELEN IDŐBEN mondott mondatok fogják a leszületni vágyó kis leleket a pocakotokba vonzani!
:-D
Én drukkolok Neked, hogy szülj egy édes kis pici babucit 2011-ben! sok sikert!
Én is csatlakozni szeretnék!Sajnos most megjött,de majd a következő hónapban!!Áprilisban volt egy vetélésem,11 hetesen.Most már lelkileg jobban vagyok és újra nekivágtunk.2011-ben mindenképp szülni szeretnék!
Kérdezőnek:
szerintem nem kell mindig új kérdést kiírnod,elég,ha életben tartod ezt.Meg majd a sok babásodni vágyó életben tartja,aki minden nap írni fog erre a kérdésre.Én bejelöltem,látni fogom az új válaszokat.
MINDENKINEK EGY BABÁT(vagy többet?)2011-RE!!!!!!!!!
Nekem is,légyszi!!
Köszönöm a kiírást:) Adott egy jó nagy löketet, hogy ne adjam fel!
Veled tartok, ÉN IS SZÜLNI FOGOK 2011-ben;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!