2011-ben SZÜLNI FOGOK! Ki tart velem?
Bámulatos kedves Kérdező!
először is gratulálok Neked aki ennyi leendő kismamának adtál egy óriási pozitiv löketet!az ő nevükben is köszönöm!
2011-ben én is szülni fogok!és várom ide "R" barátnőmet is aki most elvesztve érzi minden hitét!
de én tudom 2011-ben Őis szülni fog!mert minden jó ember
aki hisz magában és a pozitiv gondolkodás erejében elnyeri méltó "jutalmát"!higgyetek!mert 2011-ben igenis mindannyian szülni fogunk!
E
ez eddig már legalább 50 gyerek!:D ha lehet csináljuk úgy h egy időpontban egy helyen!!:)))
ÉN IS JÖVÖK!!!!:)
nagyon jó olvasni hogy ennyien szeretnének babát és mindenkinek sok sikert kívánok
(én még csak 17 vagyok szoval még nem szeretnék szülni de 5-6 év múlva biztosan)szoval 2015-2016-ban:)
Én is már 1,5 éve várok arra, hogy egy pozitív tesztet tartsak a kezemben, bár nekem vannak már gyermekeim...
Ahogy olvastam amiket írtatok, úgy éreztem mintha sírni tudnék, és mellette egy kellemes borzongás futott végig rajtam. Most nekem is úgy néz ki elhárult minden akadály, a jövő hónaptól próbálkozhatunk mi is.:)
Igen! Szülni fogunk 2011-ben!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!