Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja Július ra?...

Ki nem várja Július ra? Izguljunk együtt?

Figyelt kérdés

Ki mióta próbálkozik?

Hanyadik baba ?

Mi 1 éve és 3 hónapja és a 2 baba

Már van egy 4 éves lányunk :)

2018. jún. 19. 18:07
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/148 anonim ***** válasza:

Köszi!

Vágyok újra terhes lenni, újra picibabázni, a 2 évesem imádja a babákat.

Főleg, ha lánybaba. Ez nem is lenne nagy hátrány mert reeengeteg ruha, cipő, egyéb van eltéve. És még időjárásilag is jók még kb.😂😂 de vágyok egy fiúra😊😊

Minden percben úgy érzem megjön...

Hát... múlt hónapban is ez volt 😣🤔

Minden esetre 15.én csinálok egy tesztet, ha nem jön meg addig....

Nóci

2018. júl. 7. 22:01
 82/148 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok, Reni vagyok es en 24-re nem varom. 34 eves vagyok es elso baba lenne. Van valaki aki e korul nem varja?

Mindenkinek nagyon drukkolok!

2018. júl. 10. 05:06
 83/148 anonim ***** válasza:

11. dpo negatív... :( (pozitív lh teszt utáni első negatív naptól) Tudom baromi korai, de nem tudok megülni a fenekemen :D

Most itt ülök a munkahelyen magamba rogyva...nem vagyok tiszta az biztos :D

Kinél mizu?

Ritti

2018. júl. 10. 07:51
 84/148 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! 23-ra nem várom, addig még sok idő van :) 28 éves vagyok és első babánk lenne.
2018. júl. 10. 10:06
 85/148 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! De jó, hogy ide tévedtem :) egy a tavaly szeptemberben történő vetélés miatt, majd idén januárban egy mióma műtétet követően ez a negyedik hónap, hogy újra próbàlkozunk. 16.-ra nem várom. Remélem most már összejön és velünk is marad :)
2018. júl. 11. 15:29
 86/148 anonim ***** válasza:
100%

Ritti,

nálam semmi, de szerintem esélytelen ez a hónap.

Nem tudom, hogy másoknak hogy sikerül összehoznia második, harmadik.... gyereket, de a mi 3 éves kislányunk mintha szabotálni szeretné a terveinket, mert mindig akkor nem akar aludni, amikor a legtermékenyebb napok jönnek. :D

Nara

2018. júl. 11. 16:43
 87/148 anonim ***** válasza:

sokatoknak már csak 2-3 nap a nemvártig.

Hogy vagytok?

-nekem talán pont ilyen tájt volt hogy majdnem lerókáztam a bácsit aki a buszon előttem állt :D

Akkor határoztam el, hogy márpedig másnap tesztelek :D

Tiszta szívemből kívánom, hogy sok sok márciusi baba szülessen :))

UI: predictor early csak! Engem a vaterás zöld (David) már szét idegesített... előző hónapokban, és most is csak a nemvárt utáni 3-4. napon volt halvány pozi, 15-ös érzékenységgel... holott a 25-ös xepil már szép erős volt.

Alibaba

2018. júl. 12. 10:01
 88/148 anonim ***** válasza:

Alibaba, az vicces lehetett :D En kiszallok, csajok, rengeteget kel a 2,5 evesem, es nappal sem konnyu vele sokszor, nem tudjuk, elbirnank-e most meg egy gyereket, nem baj, ha meg nem most jon... Nektek soksikert!

4-es

2018. júl. 12. 10:43
 89/148 anonim ***** válasza:
Nekem tegnap tegnapelőtt iszonyatosan fájtak a melleim és az alhasam is fura volt. Feszült, szurkált. Persze simán lehet pms de remélem nem :) mára a fájdalom csökkent a melleimben. A hőm fent van (bár az nem tudom jó-e hogy az alap hőmhöz képest (36,1) csak 4-5 tizeddel magasabb, mikor hogy, ugrál pedig ugyanakkor mérem stb.) Éppen ma voltam a műtétem után esedékessé vált vérvételen (hormon, pajzs stb) remélem minden rendben..egyébként csak érdekességként írom, hogy két hónapja váltottam teljes körü vitamint + aloe verat iszok és számomra fura hogy eddig minden hónapban a bal oldalon éreztem az ovut, most a jobb oldalon. Előtte soha, szóval bizakodom :)) kívánok mindenkinek mielőbbi babásodást!! ++++++
2018. júl. 12. 10:50
 90/148 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én semmit sem érzek. 😣

Illetve igen de mensi elmúlása óta fájnak a melleim. Görcsölgetek. Csupa ragya vagyok!

Szóval ez nekem olyan bizonytalan....vagy a fog.gátló miatt lehet amit 5 hónapja tettem le??? Vagy ez pms??

Mit gondoltok? El vagyok kenődve....

Nóci

2018. júl. 12. 13:24
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!