Ki nem várja Július ra? Izguljunk együtt?
Ki mióta próbálkozik?
Hanyadik baba ?
Mi 1 éve és 3 hónapja és a 2 baba
Már van egy 4 éves lányunk :)
Köszi!
Vágyok újra terhes lenni, újra picibabázni, a 2 évesem imádja a babákat.
Főleg, ha lánybaba. Ez nem is lenne nagy hátrány mert reeengeteg ruha, cipő, egyéb van eltéve. És még időjárásilag is jók még kb.😂😂 de vágyok egy fiúra😊😊
Minden percben úgy érzem megjön...
Hát... múlt hónapban is ez volt 😣🤔
Minden esetre 15.én csinálok egy tesztet, ha nem jön meg addig....
Nóci
Sziasztok, Reni vagyok es en 24-re nem varom. 34 eves vagyok es elso baba lenne. Van valaki aki e korul nem varja?
Mindenkinek nagyon drukkolok!
11. dpo negatív... :( (pozitív lh teszt utáni első negatív naptól) Tudom baromi korai, de nem tudok megülni a fenekemen :D
Most itt ülök a munkahelyen magamba rogyva...nem vagyok tiszta az biztos :D
Kinél mizu?
Ritti
Ritti,
nálam semmi, de szerintem esélytelen ez a hónap.
Nem tudom, hogy másoknak hogy sikerül összehoznia második, harmadik.... gyereket, de a mi 3 éves kislányunk mintha szabotálni szeretné a terveinket, mert mindig akkor nem akar aludni, amikor a legtermékenyebb napok jönnek. :D
Nara
sokatoknak már csak 2-3 nap a nemvártig.
Hogy vagytok?
-nekem talán pont ilyen tájt volt hogy majdnem lerókáztam a bácsit aki a buszon előttem állt :D
Akkor határoztam el, hogy márpedig másnap tesztelek :D
Tiszta szívemből kívánom, hogy sok sok márciusi baba szülessen :))
UI: predictor early csak! Engem a vaterás zöld (David) már szét idegesített... előző hónapokban, és most is csak a nemvárt utáni 3-4. napon volt halvány pozi, 15-ös érzékenységgel... holott a 25-ös xepil már szép erős volt.
Alibaba
Alibaba, az vicces lehetett :D En kiszallok, csajok, rengeteget kel a 2,5 evesem, es nappal sem konnyu vele sokszor, nem tudjuk, elbirnank-e most meg egy gyereket, nem baj, ha meg nem most jon... Nektek soksikert!
4-es
Sziasztok!
Én semmit sem érzek. 😣
Illetve igen de mensi elmúlása óta fájnak a melleim. Görcsölgetek. Csupa ragya vagyok!
Szóval ez nekem olyan bizonytalan....vagy a fog.gátló miatt lehet amit 5 hónapja tettem le??? Vagy ez pms??
Mit gondoltok? El vagyok kenődve....
Nóci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!