Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja Július ra?...

Ki nem várja Július ra? Izguljunk együtt?

Figyelt kérdés

Ki mióta próbálkozik?

Hanyadik baba ?

Mi 1 éve és 3 hónapja és a 2 baba

Már van egy 4 éves lányunk :)

2018. jún. 19. 18:07
 121/148 anonim ***** válasza:

Köszönöm Ritti, Alibaba!

4+6-on vagyok.

Kislányommal 6+4-en voltam az első vizsgálaton, most is kb. úgy szeretném, de előbb kell még találnom egy új dokit. A régivel nem vagyok elégedett és a netes foglalórendszere szerint egyébként is csak 11. héten tudna fogadni. Az azért kései.

Alibaba, te már voltál esetleg? Te hol tartasz?

2018. júl. 18. 18:46
 122/148 anonim ***** válasza:

Jaj de jóóóó!!!! Szívből örülök 🤗🤗 gratulálok!!

Nekem időközben kiderült, hogy az immunrendszerem túl sok ellenanyagot termel a pajzsmirigyem ellen. Maximum 60as érték mellett az enyém 1300 (!!) 😱 de a tsh t3 t4 hormonom rendben van így a doki szerint ez nem gátolja a terhességet.

Egyedül ami aggaszt hogy a vérképem szerint középidőben alig haladja meg az LH hormon alsó határát és a progeszteron szintem is gyengusznak tűnik ☹️ 30.án megyek endokrinológushoz..addig kihullik a hajam kb 😅

Andi

2018. júl. 18. 21:51
 123/148 anonim ***** válasza:

Andi!

Kívánom, hogy hamar megoldódjanak az egészségügyi problémáid és te is babát várj! :)

Nara

2018. júl. 19. 09:09
 124/148 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen! 🤗
2018. júl. 19. 14:09
 125/148 anonim ***** válasza:

Andi, nekem az anti-tpo t ki se mutatja a vérteszt olyan magas :D autoimmun pajzsmirigyem van.

Nara,

Nem tudom melyik a helyes számítás, elvileg ma a 7. Hét másik app szerint még csak a 6+4 (06.04 volt meg utoljára).

25.-én megyünk orvoshoz naaaagyon várom már.

Elég sokat gorcsolget a pocakom, de elvileg ez normális, nem elviselhetetlen vagy éles, inkább ilyen "haho itt vagyok" enyhe menses szeru.

Viszont tegnap meg ma elég erőteljes emelygesre keltem, és azonnal egy lovat meg tudtam volna enni :D

És a cicim legalább egy mázsa szerintem :D

Nálad mi a helyzet tünet ugyileg? :)

Alibaba

2018. júl. 21. 09:08
 126/148 anonim ***** válasza:

Szia Alibaba!

6+4 = 7. hét, úgyhogy akár mindkét app jó lehet, de ha orvos kérdezi, akkor 6 hetes vagy, mert ők a betöltött heteket kérdezik. ;)

Én kedden megyek orvoshoz, akkor leszek 5+5. Baromi korai, de csak sokkal később volt időpontja és vérhígítóra minél előbb szükségem lenne, hogy elkerüljem a vetélést (Leidenes vagyok). Remélem, hogy azért annyit látni fog, hogy jó helyen tapad.

Neked 7+2-n már szinte tuti lesz pulzálás. :)

Tüneteim: a szédülés miatt laposkúszásban közlekedek, a hasam pedig fájdogál. Hányingerem még nincs, kislányommal 7. hét körül jött.

2018. júl. 21. 09:49
 127/148 anonim ***** válasza:

Amelyik App a 7 hetet írja, ott így írja 7+0 tehát elvileg a betöltött hetnek számolja, és akkor az már a 8. Hét? Akkor olyan mint a foci :D

Nagyon remélem h lesz pulzalas, azért is megyek ilyen "későn".

Nagyon várom, első baba, és ezért minden olyan fura.

A görcsös miatt a férjem mindig kérdezi, menjünk előbb? Elvigyelek az ügyeletre?

De mondtam ha nem olyan erős h na tudjak felkelni és nincs vér, nincs baj, csak növeksZik ☺☺

Alibaba

Ui: írj majd ki volt!

2018. júl. 21. 12:17
 128/148 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Ma voltam. Szabályos petezsák, szikhólyag. Ennyinek is kell látszania, szívcső pulzálásra még nem számítottam. De a lényeg, felírták a szurit, hogy meg is maradjon. 2 hét múlva kell mennem. :)

Nara

2018. júl. 24. 16:38
 129/148 anonim ***** válasza:

De jó ☺

Szuper hogy írtál, én holnap megyek nagyon izgulok, tegnap előtt picit belelendiltem a babazasba és sztem megemeltem magam vele, picit halvány barna volt tegnap meg ma de nem számottevő, és nincs különösebb görcs, de megemlítem a dokinak azért.

Szép estét, Alibaba

2018. júl. 24. 21:08
 130/148 anonim ***** válasza:
100%

Voltunk orvosnal (nehezen mert ahová idpontom volt szülni ment) de a céltudatos/akaratos nő megoldja, belváros, doki.

Mericli Metin dr. Úr -akinél egyébként utólag kiderült én is születtem- vizsgált meg.

7+2 hetet mondott, 7.2 mm crl, csodás szivhang 😍

Alibaba

2018. júl. 25. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!