Van még valaki aki 5-6 hetes es először megy majd dokihoz? Nektek mik a tünetek? Gyertek beszélgessünk izguljunk együtt
Gratulálok :) en is talán az 5. Be :) nekem fáradtság van nagyon , kb állva elalszok 😅Néha szurkal a hasam allja , meg emelygek ma mar erzem . Etvagyam nincs :) en is jövőheten megyek csak en kedden :)
Fognak e mar valamit latni izgulok , meg nemetbe vagyunk es most fogok itt dokihoz menni először Ugyhogy stresszelek is e miatt.
Komplikált vagyok ...februárban ,.... pco s vagyok es a miatt nem jott meg sokszor meg fel volt borulva mindenem , elmentem otthon nőgyógyász hoz akkor felírt gyógyszert ami meghozza de azt mondta előtte csinaljak tesztet mert vastag a mehnyalkahartya ez még babát is jelenthet. 1 hétre ra csinaltam es full pozi lett , ra 3 napra digitalisat ami kimutatta a 2-3 hetet ami ugye 4-5 nek számít , mert fogantatastol számol , igy ezért izgulok nagyon hogy mit fog mondani :/ :)
Komplikált vagyok de legalabb itt van , remelem velem is marad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!