Ki nem várja Július ra? Izguljunk együtt?
Figyelt kérdés
Ki mióta próbálkozik?
Hanyadik baba ?
Mi 1 éve és 3 hónapja és a 2 baba
Már van egy 4 éves lányunk :)
2018. jún. 19. 18:07
71/148 anonim válasza:
Sajnos nekem is megjött :(
Aliz
72/148 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek .sajnálom aliz :( most meg maradok tovabra is ennél a hónapnál mert most 29-30 rá nem várom
2018. júl. 4. 12:07
73/148 anonim válasza:
Kérdező: Fel a fejjel, új honap, új lehetőség (csak hogy ilyen csúnya kozhellyel fogalmazzak) 😊 Szurkolok!
74/148 anonim válasza:
Van valaki aki 15 környékére nem várja? 🙂
76/148 anonim válasza:
Haliho, hogy vagytok, miujsag?
Ki tesztel mostanság?
A borongós idő ellenére, legyen szép hetvegetek, akinek itt az idő, huzzon bele ;)
Szép ruha, kis pezsi aztán uccu ☺
Alibaba
77/148 anonim válasza:
Szia Ritti!
Én 14-ére nem, de előző hónapban késett, így 16 előtt nem kéne tesztelnem. :)
Nara
78/148 anonim válasza:
Én is 13-15 körülre várom. Igazából fogalmam sincs most.
3 napja nagyon fájnak a melleim...
Elég ritkán tudtunk együtt lenni eddig. Nem tudom mi lesz. De most totál lazára veszem 😆😂
Eddig😉🤣😁
Nóci
79/148 anonim válasza:
Nekem eddig semmi tünet. Ma poénból előttem egy 10-es tesztet, tudja a jóisten miért 😂 Nagy meglepetés nem ért 😁 Ritti
80/148 anonim válasza:
Nara, Ritti nagyon szorítok!
Noci, neked különösen ;)
++
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!