Ki nem várja Július ra? Izguljunk együtt?
Ki mióta próbálkozik?
Hanyadik baba ?
Mi 1 éve és 3 hónapja és a 2 baba
Már van egy 4 éves lányunk :)
Sajnálom Nóci ☹️ Következő hónapban össze fog jönni 😊👍 Nekem holnap nem kellene megjonnie, elhatároztam hogy addig nem tesztelek. A férjemnek hétfőn lesz a születésnapja, annyira jó ajándék lenne neki...ha a Jóisten is úgy akarja 😊
Csajok, mi újság veletek?
Ritti
Oh :( nagyon sajnálom csajok :(
Van még valaki játékban?
Sziasztok!
Nagyon sajnálom csajok!!!!
Én holnapra nem várom..de, nem is tudom. Elkezdtem kicsit vízes szerűen folyni. A melleim össze-vissza fájnak. Most pl ledurran a helyéről 😕 semmi görcs semmi megjön érzés, szóval halvány lila ... sincs mi lesz holnap 😖🙈😄
Andi
Sajnálom Nóci, Ritti.
Én még itt vagyok, de csak keddtől számít nekem késésnek.
Nara
Aranyosak vagytok Csajok, csak pozitívan. 🙂 Megy a drukk tőlem is 😘
Ritti
Sziasztok,
hát nekem is ennyi volt ez a hónap. Ma reggelre leesett a hőm és már a hasam is fáj, ahogy szokott.
Andi
A hőmet nem tudom, de a görcsölés már éjjel nálam is jelentkezett. Ma vagy holnap megjön. :(
Viszont úgy néz ki, hogy amióta próbálkozunk, a szülés óta napra pontos (30) ciklusom, eltolódott. Múlt hónapban 33 napos lett. Ha holnap megjön, akkor a mostani is 33.
Elképzelhető, hogy a folsav hatással van erre?
Ebben a hónapban végül az ovut se éreztem.
Nara
Nem hinném, hogy attól van. Hacsak nem viszel be belőle jóval többet a javasoltnál, de akkor is max a cink felszívódását nehezíti én úgy tudom.
A hőmet én kíváncsiságból kezdtem el mérni, ez volt az első ciklus, hogy végig figyeltem/figyelem. Pontosan megmutatja az ovulációm napját - ennek ellenére mégsem sikerül.
Én világ életemben azt gondoltam, hogy majd ha eljön az idő akkor teherbe esek és kész..tudom bődületes naívság ilyet hinni, de nem gondoltam volna, hogy ez ennyire nehéz tud lenni 😓
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!