Ki nem várja Július ra? Izguljunk együtt?
Ki mióta próbálkozik?
Hanyadik baba ?
Mi 1 éve és 3 hónapja és a 2 baba
Már van egy 4 éves lányunk :)
Én amikor abba hagytam a fogi gátlót hónapokig ki voltam rügyezve és mindig ugyanott illetve össze-vissza jött meg 😕 a dokim fe is írt valami cseppeket, az rakott helyre. Te melyiket szedted?
Nekem ebben a ciklusban ami fura hogy minden fordítva van. Nincsenek patik a fejemen pedig ilyenkor már szokott lenni 2-3, mensi előtt kb úgy nézek ki mint aki lenyelt egy dinnyét, most semmi puffadás és olyan nyugalom van rajtam :))) ilyenkor már rendszerint ideg bajos szoktam lenni 😅
Andi
Andi! Mi volt a csepp neve?
Lindynette volt. Kb 2 évig szedtem.
Nara
Ilyenek ezek a gyerekek 😁😁 Mi még egyelőre az első összetákolásával küzdünk 😁😁
Nekem azóta is csak pici görcsök és egy kis mellfajdalom van... Ja meg vagy 3 negatív teszt. 32 naposak általában a ciklusaim, most vagyok elvileg a 13.Dpo-n. Kezdem elkönyvelni hogy ez is veszett fejsze...
Inteherb női cseppek a neve. Ez ilyen gyógynövényes cucc, nekem nagyon bevállt akkor a patikra. Aztán az erős össze vissza vérzésemre kaptam Ergam cseppeket (aztán közben kiderült idővel, hogy a mióma miatt vérzek annyira).
Kicsit úgy érzem ver az ég ezzel a sok negatív hónappal szó szerint meg a betegségekkel, de gondolom ezzel nem csak én vagyok így.
A legjobb amikor azt hallgatod, hogy ne görcsölj, majd akkor összejön..ettől a szótól kifutok a világból :-(
NA de :) bizakodva várom a hétfőt és most kibírom (remélem) hogy nem tesztelek előtte.
Drukkolok Nektek is ezerrel!!!
Andi
Köszönöm! Utána járok a cseppeknek!!
Neked is minden jót!!
Mindenkinek ezt kívánom!!
Nara, az volt :D
Noci, szerintem ez jó is lehet.
"Fordított ciklus" is jó lehet, nekem pl sose görcsölt mielőtt megjött, most pedig szurkalt, piszkalt már 2-3 nappal a teszt előtt.
Illetve reggel a kedves ramnezett (teszt elott) tuti terhes vagy, fura a mellbimbod :D
Szorítok nektek csajok 😍
#4 ne add fel, jó lesz ez :D lehet a kicsi már érzi a picit :)
Alibaba
Sziasztok lányok.
Sajnos megnött.
Mindenkinek sok sikert!
Jövő hónapban újra jövök! 😂😂😂
Noci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!