Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja Július ra?...

Ki nem várja Július ra? Izguljunk együtt?

Figyelt kérdés

Ki mióta próbálkozik?

Hanyadik baba ?

Mi 1 éve és 3 hónapja és a 2 baba

Már van egy 4 éves lányunk :)

2018. jún. 19. 18:07
 91/148 anonim ***** válasza:

Én amikor abba hagytam a fogi gátlót hónapokig ki voltam rügyezve és mindig ugyanott illetve össze-vissza jött meg 😕 a dokim fe is írt valami cseppeket, az rakott helyre. Te melyiket szedted?

Nekem ebben a ciklusban ami fura hogy minden fordítva van. Nincsenek patik a fejemen pedig ilyenkor már szokott lenni 2-3, mensi előtt kb úgy nézek ki mint aki lenyelt egy dinnyét, most semmi puffadás és olyan nyugalom van rajtam :))) ilyenkor már rendszerint ideg bajos szoktam lenni 😅

Andi

2018. júl. 12. 14:19
 92/148 anonim ***** válasza:
100%
Az lemaradt, hogy én is gratulálok a pozit tesztelőknek (most olvastam vissza rendesen) 🤗🤗🤗!!!!
2018. júl. 12. 14:22
 93/148 anonim ***** válasza:

Andi! Mi volt a csepp neve?

Lindynette volt. Kb 2 évig szedtem.

2018. júl. 12. 17:03
 94/148 anonim ***** válasza:
100%

Nara

Ilyenek ezek a gyerekek 😁😁 Mi még egyelőre az első összetákolásával küzdünk 😁😁

Nekem azóta is csak pici görcsök és egy kis mellfajdalom van... Ja meg vagy 3 negatív teszt. 32 naposak általában a ciklusaim, most vagyok elvileg a 13.Dpo-n. Kezdem elkönyvelni hogy ez is veszett fejsze...

2018. júl. 12. 17:37
 95/148 anonim ***** válasza:
Megint lemaradt Ritti voltam 😁
2018. júl. 12. 17:38
 96/148 anonim ***** válasza:
100%

Inteherb női cseppek a neve. Ez ilyen gyógynövényes cucc, nekem nagyon bevállt akkor a patikra. Aztán az erős össze vissza vérzésemre kaptam Ergam cseppeket (aztán közben kiderült idővel, hogy a mióma miatt vérzek annyira).

Kicsit úgy érzem ver az ég ezzel a sok negatív hónappal szó szerint meg a betegségekkel, de gondolom ezzel nem csak én vagyok így.

A legjobb amikor azt hallgatod, hogy ne görcsölj, majd akkor összejön..ettől a szótól kifutok a világból :-(

NA de :) bizakodva várom a hétfőt és most kibírom (remélem) hogy nem tesztelek előtte.

Drukkolok Nektek is ezerrel!!!

Andi

2018. júl. 12. 18:22
 97/148 anonim ***** válasza:

Köszönöm! Utána járok a cseppeknek!!

Neked is minden jót!!

Mindenkinek ezt kívánom!!

2018. júl. 12. 18:35
 98/148 anonim ***** válasza:
Nara,Andi és a többiek! Hajrá csajok 😊 Ritti
2018. júl. 12. 22:20
 99/148 anonim ***** válasza:

Nara, az volt :D

Noci, szerintem ez jó is lehet.

"Fordított ciklus" is jó lehet, nekem pl sose görcsölt mielőtt megjött, most pedig szurkalt, piszkalt már 2-3 nappal a teszt előtt.

Illetve reggel a kedves ramnezett (teszt elott) tuti terhes vagy, fura a mellbimbod :D

Szorítok nektek csajok 😍

#4 ne add fel, jó lesz ez :D lehet a kicsi már érzi a picit :)

Alibaba

2018. júl. 13. 09:35
 100/148 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok.

Sajnos megnött.

Mindenkinek sok sikert!

Jövő hónapban újra jövök! 😂😂😂

Noci

2018. júl. 13. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!