Ki nem várja Július ra? Izguljunk együtt?
Ki mióta próbálkozik?
Hanyadik baba ?
Mi 1 éve és 3 hónapja és a 2 baba
Már van egy 4 éves lányunk :)
1 igen az enyém volt :)
2 nem nem unom most írok ki 2 -szor ilyet és ha ilyen a hozza állásod ne írj ide :) Szerintem szupi hogy együtt izgulhatunk és támogathassuk egymást le írhassuk a tapasztalatainkat. De mindegy is nem ér anyit a hozzaszolasod hogy tovább foglalkozzak vele.
3 voltunk vizsgálatokon baba tervezes elott es 8 honap utan is mivel a kislanyom császaral jött villágra mert farfekveses volt es a nyakaba volt tekeredve a koldok zsinór 2 szeresen .Minden rendbe de még se akar sikerülni :) Csak már anyira nehéz várani.
Szia! Énis júli 3-ra nem várom első baba lenne és ez az 5. próbálkozós hónap:)
Privi esetleg?:)
Én július 12-re nem várom.
Negyedik baba lenne, 13 hónapja próbálkozunk
Utolsó válaszoló
Gratulálok a 3 gyerkőchöz mennyi idősek? Illetve mennyi idő allat jöttek össze a babák ?
Sziasztok,
Én 2.ra nem várom, 4. Éles hónap.
Előtte sok ideig fog.gatlo
Hátrányos helyzetu vagyok mert pm-es hashimotos vagyok de se baj :)
P.e elvileg 15/16 volt.
Aktívak is voltunk mindkét nap :) -előtte csak 9.e de az azt hiszem kiesik a korbol.
A 17. Én igen fura volt a pocim mintha egy óriás lufi lenne benne és folyamat szúrt, görcsölt, ezért lehet aznap volt az ovu.
18. (Tegnap) pedig volt valami barnás nyák, meg is ijedtem h mi a frász :o
Remélem semmi baj, remélem ez a hónap a miénk lesz 😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!