Ki nem várja Július ra? Izguljunk együtt?
Ki mióta próbálkozik?
Hanyadik baba ?
Mi 1 éve és 3 hónapja és a 2 baba
Már van egy 4 éves lányunk :)
Sziasztok,
Teszteltem ma reggel negatív lett. De már tegnap, tegnap előtt az LH is, szóval elvileg a 16/17. Pe lehet. A barnás meg van, de csak pisilesnel tehát egyáltalán nem számottevő.
Ma veszek magneziumot és e vitamit, hátha ☺
Alibaba
Um Noci, remélem ebben a hónapban neked is összejön ☺
Sziasztok kivel mi a helyzet?
Ki hogy érzi magát?
Jó reggelt :)
2 napja mg és e vitamin kuran vagyok, a barnazas elmúlt, nem tudom ennek a számlájára írható e.
Nem rendszeres de ciklus elején 36.5 volt a hom, aztán 1* 36.3 (elvileg a p.é napja, 17.-e), most 36.8 :)
Nem vagyok merozos így nem tudom jó e ez neked :D
Tünet semmi, csak rengeteget alszom, de azt a front és a migrén számlájára írom.
Nálatok? Éva, Noci? Többiek?
Alibaba
Nekem még a héten múlt el a mensi, így
van jóóóó sok sok időm most. Figyelgetem magam, hátha észlelem valahogy a pét.
Nem akarok komolyabban ráfeszülni, szépen kivárom. Aztán ha szeretnénk összebujunk. A munka miatt nehezebb is. Meg a 2 évesem miatt is.A múlt hónap után most lenyugszom.... nagyon ráfeszültem. Ha szeretne jönni jönni fog.
Nóci
Szorítok nektek ;)
Nekem 2-3 napja gorcsolget a hasam. Elvileg még 1 hét van 2.-aig.
Péntek/szombat vegig aludtam, de az valószínűleg a migrén miatt, ahogy a hányinger is :/ pont mondtam a ferjemnek nagyon remélem hogy nem leszek hanyos mert az kikeszit :D
Nálatok mi a helyzet?
Ki lesz a leghamarabb tesztelo?
Éva, te mikor fogsz, csak a nemvart körül, vagy "rosszalkodsz"?
Alibaba
Én úgy döntöttem meg próbálom ki varni a 4 reggelt ha addig semmi tünet
Nóci ebben a hónapban én is úgy vagyok ahogy te nem igazan feszültem rá és nem is figyeltem anyira a napokat mikor bújunk össze hanem ahogy kedvünk volt.Mondta is a párom hogy na.lehet pont azért fog most összejönni :) Ha most sikerül ne Márciusi lenne mit a kislánYom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!