Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja Július ra?...

Ki nem várja Július ra? Izguljunk együtt?

Figyelt kérdés

Ki mióta próbálkozik?

Hanyadik baba ?

Mi 1 éve és 3 hónapja és a 2 baba

Már van egy 4 éves lányunk :)

2018. jún. 19. 18:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/148 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok,

Teszteltem ma reggel negatív lett. De már tegnap, tegnap előtt az LH is, szóval elvileg a 16/17. Pe lehet. A barnás meg van, de csak pisilesnel tehát egyáltalán nem számottevő.

Ma veszek magneziumot és e vitamit, hátha ☺

Alibaba

Um Noci, remélem ebben a hónapban neked is összejön ☺

2018. jún. 21. 12:49
 22/148 A kérdező kommentje:

Sziasztok kivel mi a helyzet?

Ki hogy érzi magát?

2018. jún. 22. 20:29
 23/148 anonim ***** válasza:

Jó reggelt :)

2 napja mg és e vitamin kuran vagyok, a barnazas elmúlt, nem tudom ennek a számlájára írható e.

Nem rendszeres de ciklus elején 36.5 volt a hom, aztán 1* 36.3 (elvileg a p.é napja, 17.-e), most 36.8 :)

Nem vagyok merozos így nem tudom jó e ez neked :D

Tünet semmi, csak rengeteget alszom, de azt a front és a migrén számlájára írom.

Nálatok? Éva, Noci? Többiek?

Alibaba

2018. jún. 23. 08:15
 24/148 anonim ***** válasza:
*jó e ez nekem csak nem tudok írni :D
2018. jún. 23. 08:16
 25/148 anonim ***** válasza:
100%

Nekem még a héten múlt el a mensi, így

van jóóóó sok sok időm most. Figyelgetem magam, hátha észlelem valahogy a pét.

Nem akarok komolyabban ráfeszülni, szépen kivárom. Aztán ha szeretnénk összebujunk. A munka miatt nehezebb is. Meg a 2 évesem miatt is.A múlt hónap után most lenyugszom.... nagyon ráfeszültem. Ha szeretne jönni jönni fog.

Nóci

2018. jún. 24. 09:04
 26/148 anonim ***** válasza:

Szorítok nektek ;)

Nekem 2-3 napja gorcsolget a hasam. Elvileg még 1 hét van 2.-aig.

Péntek/szombat vegig aludtam, de az valószínűleg a migrén miatt, ahogy a hányinger is :/ pont mondtam a ferjemnek nagyon remélem hogy nem leszek hanyos mert az kikeszit :D

Nálatok mi a helyzet?

Ki lesz a leghamarabb tesztelo?

Éva, te mikor fogsz, csak a nemvart körül, vagy "rosszalkodsz"?

Alibaba

2018. jún. 25. 07:25
 27/148 anonim ***** válasza:
#20; mi újság? Hogy vagy? Voltál már dokinal?
2018. jún. 25. 07:29
 28/148 anonim ***** válasza:
100%
4-es vagyok, nekem a szokasos ovut koveto tuneteim vannak (szurkalas a petefeszek kornyeken, erzekeny mellbimbo), 22. ciklusnap, a hogorbet abbahagytam, de tippre 3-5 napja lehetett ovu, igy meg vagy 10 napig nem hiszem, hogy tesztelek, ami juli 1-2 helyett inkabb juli 4.
2018. jún. 25. 07:34
 29/148 anonim ***** válasza:
Sziasztok :) en is jelen voltam a mult honapi topiknal,bar most 23.-ara nem vartam es mar 3. napja h kesik a tegnapi tesztem negativ lett(delutani vizeletbol) de szerintem akkor is csak ez egy keses lesz,igy csatlakozom en is :) En 21.-ere nem varnam.Greta
2018. jún. 25. 08:52
 30/148 A kérdező kommentje:

Én úgy döntöttem meg próbálom ki varni a 4 reggelt ha addig semmi tünet

Nóci ebben a hónapban én is úgy vagyok ahogy te nem igazan feszültem rá és nem is figyeltem anyira a napokat mikor bújunk össze hanem ahogy kedvünk volt.Mondta is a párom hogy na.lehet pont azért fog most összejönni :) Ha most sikerül ne Márciusi lenne mit a kislánYom.

2018. jún. 25. 12:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!