Ki nem várja Július ra? Izguljunk együtt?
Ki mióta próbálkozik?
Hanyadik baba ?
Mi 1 éve és 3 hónapja és a 2 baba
Már van egy 4 éves lányunk :)
Ha nekem szólt:
Nem szoktam érezni! görcsöket, szúrkákat se szoktam illetve folyást se tudom megkülönböztetni mert nekem mindig nagyon sok van.... Így csak totózok. Hőmérőzni meg tesztelgetni nem szeretnék még.
Múlt hónapot kb végig görcsöltem szúrkáltam...
Elég sz**ul jön ki megint ez a hónap mert a férjem éjszakás lesz most meg a héten külföldön volt, szóval szerintem ezt a hónapot is kilőhetjük....
De úgyis áprilisi babát akartunk 🤣🤣😂
Nóci
Noci, igen neked :)
Oo hidd el az áprilisiak a legjobbak :D
Én is az vagyok!
Apukám nevnapjara jöttem majdnem, én 9, neki 10 van a nnja.
Húgom lefelezte :D Apa 09.21 születésnapos, húgom 10.02- született, anyukája szulinapja 10.28.
Akinek most jön össze, azok márciusi babák lesznek, pont "jó" mert nem a csizmás idoszakban lesz óriás a pocak :D az durva lehet...
Alibaba
Én is áprilisi vagyok 😂😉
A csizmás időszakot jobban pártolom mint a nagy meleget nyáron. Akkor jobban be lehet gubózni... nyáron nem bírok megülni a fenekemen 😂 a lányom januári 😉
Nóci
Kivel mizu ?
Alibaba mi a helyzet tebholnapra nem várod.Van valami tünet?
Mikor tesztelsz?
Sziasztok ! Èn ismét 4re nem várom , 5honapja próbálkozunk. Ezt a hónapot nem idegeskedtem vegig baba ügyben , most hogy mar csak 3nap van hátra izgatott vagyok , remelem ez a hónap sikeres lesz !:)
Üdv :Aliz
Aliz én is 4 re nem várom nekem 1 éve 3 hónapja próbálkozunk
:)
Sziasztok!
Tegnap vettünk egy predictor early-t, mert sokan dicsertek.
Holnap akartam tesztelni, de ma is emelygesre keltem, így raprobaltam, ha már elvileg 6 nappal nemvart előtt mutatja a szitut.
Csodás, nem halvány, jól látható 2 csík lett a jutalom.
A hírrel szeretnénk kivárni a 3 hónapot!
A másik 15os teszt netes, david, eppenhogy látszik de csak azért mert tudom h van itt valaki!
Akinek pajzsmirigy baja van és szed hormont, nézze meg mert pl a facelle re írva van h befolyásolhatja. A predit semmi, csak a hcg tartalmuak, értelem szeruen.
Nagyon nagyon remélem hogy sok sok márciusi baba fogant az előző hónapban 😍😍
Alibaba
Nagyon szépen köszönöm nektek!
És remélem, hogy én csak elinditottam a sort, és szépen kapom itt a pozitív tesztes tarsakat 💕💕
Alibaba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!