Ki nem várja Július ra? Izguljunk együtt?
Ki mióta próbálkozik?
Hanyadik baba ?
Mi 1 éve és 3 hónapja és a 2 baba
Már van egy 4 éves lányunk :)
Kedves kerdezo en a juniusi topikodnal jelen voltam. Nekem nagyon jo erzes volt, hogy annyian osszegyultunk es mindenki megirta hogyan erezuk magunkat es ha valaki osszezavarodott a tunetek miatt vagy nem jott ossze a baba akkor tamogatuk egymast egy ket jo szoval.
Nekem is volt egy pont amikor nem tudtam hogy mi tortenik mert a nemvart napjan nrgativ volt a teszt es csak ra par napra lett pozi.
Drukkolok nektek csajok hogy a juliusi honapot sokan pozitiv tesztel zarjak!
Szurkolok neked kedves kerdezo!
A 3as valaszolonak annyit hogy a sajat ertelmisegi szintjet tukrozi a valasza es jobban tette volna ha csendben marad es tovabb gorget.
(48as voltam a juniusi topikbol)
10 Lehet az a barnás nyák az be ágyazódás drukkolok.
11 es vagy 48 as köszi :) remélem ez a mi hónapunk is :)
12 es általában 25-28 naposak a ciklusaim en tegnap ra számoltam a pé met meg naptaram szerint is és össze is bújtunk meg tegnap előtt is a termékeny napjaim 14-20 ebből sikerült együtt lenni Meg előtte pont 13 este aztan 15 -17-18-19 remelem ossze jönn tegnap éreztem pár szúrkát az biztos a pém jele volt
Kedves Éva, nem tudom, mert nagyon hamar lenne, együttlét után 2./3. Nap azért érdekes :o
Az előtte lévő együttlét nem hiszem mérvadó, mert 9.e rég volt, és nem volt jel ovura előbb.
Én is szoritok nektek!
Az előző topicban is ott voltam.
#10; Alibaba :)
Én is itt vagyok ennél a hónapnál is!
Nóci vagyok.
Igazából most nem nagyon tudom mikor kéne megjönnie, hogy 7 napot késett most...
Olyan 10-15. e körül tippelem.
De összebújunk amikor jólesik! 😊
3. Hónap. Van egy 2 évesem. Ő első alkalommal sikerült.
Az előző topikot csak olvastam.
Még csak második hónapunk, második gyerek lenne. Nem akarok rápörögni, de mivel mindig érzem az ovut, nagyon spontán se megy. :)
Első gyerek (2,5) elsőre összejött, de cserébe nehéz terhesség volt és brutális szülés.
Július közepére nem várom, úgyhogy még az ovu is odébb van.
Alibaba sose tudni lehet volt korában spontán pete érésed és eszre sem vetted :)
Nóci szia remélem most sikerül neked nekem és mindenkinek :)
Utolsó neked is drukkolok.
Kedves Éva, remélem így volt, mert az előtte levo huncutkodás idejehez passzolna is akár a barnas (9-10 nap)
Nem tudom lehet reggel csinálok egy hcg-t mert az már az LH kat is utálom nézni :D
Alibaba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!