Ki nem várja Július ra? Izguljunk együtt?
Ki mióta próbálkozik?
Hanyadik baba ?
Mi 1 éve és 3 hónapja és a 2 baba
Már van egy 4 éves lányunk :)
Oh Reni, sajnálom :(
Van még aki a hónapban várja?
A kérdező ha jól sejtem és jól láttam már nyitott augusztusi topicot is! Remélem az a hónap tobbeteknek is sikeres lesz! 💕
Sziasztok
Nem reg utaztam haza
Nem voltunk ithon
Meg nem nyitotam augusztusit ugyan is e honap 27-28 ra nem varom reggel keszulok tesztelni. akinek pozitiv volt idaig Hatalmas Gratula akinek nem.sikerult ki tartast
134es koszonom, remelem a jovo honap sikeres lesz. Kerdezo neked meg drukkolok, hogy pozi legyen.
Reni
Bocsi kérdező, csak lattam egy olyat azt hittem a tiéd :)
Remélem arra már nem lesz szükség ;)
Alibaba
Szia Kérdező!
Teszteltél? Mi újság? Szurkolok. :)
Nara
Én most be vagyok tojva, mert 2-3 napja, mintha elvágták volna a tüneteimet. Tudom hogy minden terhesség más és hogy nem feltétlenül jelent rosszat, de a vetélésemnél is így volt. A sikeres terhességemnél pedig végig vacakul voltam az első trimeszterben.
1,5 hét múlva megyek ismét orvoshoz.
Jaj Nara, ne aggódj, szerda óta nekem se volt semmi a doki után, na... ma éjszaka sztem 10* voltam pisilni, egész nap mintha agyoncsaptak volna, és bárhogy fordultam emelyegtem... ha felkeltem szédültem.
Én is betojtam h valami nem oké, de azt hiszem csak vaklarma volt. Minden estére nekem holnapra van az "igazi-új- dokihoz" időpont, remélem azt mondja, eleget nőtt a baba.
Nézegettem picit picinyke a 7-8 mm a 7+2 hoz, bár lehet csak tulaggodom. Szivhang szép stabil volt.
Alibaba
Sziasztok!
Nem tudom olvassa e még valaki de....
Tegnap reggel csináltam. Holnapra nem várom. Remélem erősödni fog!!😍😍
Nóci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!