Ilyenkor mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
Inkább filozófiai kérdés. 33 éves vagyok. 23 évesen férjhez mentem, majd nemegész 30évesen elváltunk. Alapvetően amiatt, mert a házasságunk alatt folyamatosan próbálkoztunk, de nem jött a gyerek. (Minden kiprobalva, mindenki kivizsgálva, a kaáli volt a masodik otthonunk kb) Én sem és a férjem sem viseltük ezt jól. Aztán egy szép napon azt mondta, hogy nem tudja elképzelni az életét saját gyerek nélkül. Aztáncsendben elváltunk. Tavaly született meg az első gyereke....Azóta a “szonglik tipikus életét” élem. Múlt hónapban 4különböző férfival voltam együtt 1-1 éjszakára. Tegnap meg lett egy pozitív tesztem.... óvszer mellett....és ne kapjak frászt??? Élet-én 2:0 Mint írtam inkább olyan végső elkeseredésben feltett kérdés ez, de azért érdekel a véleményetek.2018. febr. 11. 19:47
51/55 anonim válasza:
50, elotted mar 2-en irtak hogy kamuszagu.
52/55 anonim válasza:
19 évesen férjhez mentem, 29 évesen elváltam, gyermekünk nem született... Következő kapcsolatomban 2 gyermek született egymásután, az első 31 éves koromban. Az orvos azt mondta, hogy stresszes életmód miatt nem tapadhattak meg és korai vetélésekben volt részem, így nem maradhattam "terhes". ... Később elváltam és a 3. gyermekem várásakor egyedül maradtam a 4 és ötéveseimmel valamint 9 hetes várandósan. Ésszel azt gondoltam, hogy két gy-el egyedül most hogy/mire szüljek magamnak egy 3. gyermeket? De rettenetesen szenvedtem, mert a gondolattól is gyilkosnak tartottam magam. ... Ez a gyermek ma végzi az építőiparit, jövőre mesterképzőre megy, ... Mint anya, magam is, és a testvérei is rengeteg örömtől fosztottam volna meg magunkat, ha megölöm ezt a gyermekemet, és nem adok esélyt Isten különleges ajándékának a kibontakozására, nem adom meg neki az élet lehetőségét... Légy erős és bátor, hogy a saját gyermekednek életet adhatsz, hogy büszke lehess rá később!!! Ha most ennek a gyermeknek elveszed az életét és utána akár 10 gyermeked születik, ez az egy örökre hiányozni fog! Bátorítalak! Jó anya leszel egyedül is, de soha nem fogod bánni, hogy az élet mellett döntöttél!
53/55 anonim válasza:
33 éves vagy, éveken át próbálkoztatok a férjeddel hiába...lehet, hogy valamiféle összeférhetetlenség volt köztetek, mert mástól neki is lett gyereke, és te is terhes lettél. Ez valószínűleg azonban az utolsó esélyed a gyerekre, maga az abortusz is amúgy okozhat problémákat, valami amúgy is lehet a háttérben, nagyon fiatal sem vagy már a szülés szempontjából, tehát ez valószínűleg első és utolsó esélyed arra, hogy anya lehess. Ezért semmiképpen sem vetetném el a helyedben. Beszélnék az apajelöltekkel, őszintén. Ha kell, felnevelném egyedül is.
54/55 anonim válasza:
Hát, a helyzet valóban ironikus, mondjuk elképzelem a szülőszobán az odakint várakozó 4 apukát... Na jó, viccet félretéve, az első UH-ok alapján kiszámítható a pontos időpont. Így azért talán le tudod szűkíteni. Ha sikerül az apukával egy családdá válnotok, akkor plusz siker, ha nem, akkor is a hosszú várakozás után, ha nem is ahogy tervezted édesanya vagy! Kicsit inkább 1-1-nek érzem ezt a dolgot, hiszen megadatott az, amit hosszú évek során vártál! A körülményekkel meg ne foglalkozz!
55/55 anonim válasza:
Kedves kérdező! Mi lett végül a döntésed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!