Ilyenkor mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
Inkább filozófiai kérdés. 33 éves vagyok. 23 évesen férjhez mentem, majd nemegész 30évesen elváltunk. Alapvetően amiatt, mert a házasságunk alatt folyamatosan próbálkoztunk, de nem jött a gyerek. (Minden kiprobalva, mindenki kivizsgálva, a kaáli volt a masodik otthonunk kb) Én sem és a férjem sem viseltük ezt jól. Aztán egy szép napon azt mondta, hogy nem tudja elképzelni az életét saját gyerek nélkül. Aztáncsendben elváltunk. Tavaly született meg az első gyereke....Azóta a “szonglik tipikus életét” élem. Múlt hónapban 4különböző férfival voltam együtt 1-1 éjszakára. Tegnap meg lett egy pozitív tesztem.... óvszer mellett....és ne kapjak frászt??? Élet-én 2:0 Mint írtam inkább olyan végső elkeseredésben feltett kérdés ez, de azért érdekel a véleményetek.2018. febr. 11. 19:47
41/55 anonim válasza:
39, az eddigi életet nem folytatjatja 40 fele is... mármint egy gyerek nyilvan ertelmesebb cél az életben mint fűvel-faval hemperegni ennyi idős fejjel.
42/55 anonim válasza:
Metartanam, mert valoszinuleg a leirtak alapjan nem nagyon fog osszejonni a baba maskor mar neked.. ha a ferjeddel ennyi helyet megjartatok es igy sem jott ossze, nem lehetsz tul termekeny, ugyh extra csoda ami tortent, en nem vetetnem el az tuti, inkabb felnevelnem egyedul legrosszabb esetben. Az h ki az apa, azt mar necces lehet kideriteni, csak emlekszel, h melyikojuknel szakadt ki a gumi, v huzta ki tul keson, vagy nem?
43/55 anonim válasza:
40-essel egyetemben én is azt gondolom, hogy joga van a férfiaknak is tudni, hogy esetlegesen apukák lesznek. És összetenném a kezem hálára, hogy ilyen kegyes a sors, hogy megajándékozott egy lehetőséggel. Legyetek boldogok!
44/55 anonim válasza:
Majd megírod, hogy döntöttél?
45/55 anonim válasza:
Én mindenképpen szólnék az apajelölteknek.
46/55 anonim válasza:
Én is szólnék a fickónak, ha benne van a dologban, még meg is próbálnám vele. Még az sem kizárt, hogy jó apa lesz belőle. Megtartanám a gyereket természetesen, főleg miután ennyi ideig próbálkoztatok az ex-férjeddel és írtad is, hogy el tudnád tartani, nem vagy már tinédzser, én ajándéknak tekinteném. Persze, fricska az élettől, de akár még jól is elsülhet.
47/55 anonim válasza:
Amikor elengeded, megtörténik a csoda :) Remélem, hogy megtartod a babát. Jó egészséget kívánok! :)
48/55 anonim válasza:
Probald elengedni a felelmeid es orulj elsosorban magatoknak, mert vegre babad lesz. Az apa kerdes majd megoldodik igy vagy ugy
49/55 anonim válasza:
Mérlegelj! Gondold át mire is vágysz igazán. Gondold át milyen érzelmi terhet jelent egy abortusz. Tudod vállalni a babát, meg tudsz adni mindent amire szüksége lesz?! Ha most nem mikor? Szóval mérlegelj!
50/55 anonim válasza:
Eleg filmszeru, csak nekem kamuszagu?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!