Ilyenkor mit csinálnátok?
ha vígasztal: rengeteg emlékem van ebből az életkoromból. Többek között az, hogy utáltam délután aludni. Soha nem is ment, mindig ébren feküdtem át a délutáni alvásidőt.
Van ilyen.
Most bezzeg, felnőtt fejjel mindent megtennék egy délutáni alvásért...
Hát átérzem a problémádat!
Nálunk is volt egy kb 1,5-2 hetes krízis, egyszerűen nem volt hajlandó lefeküdni. Se este, se délután. Magánkívül hisztizett, ahányszor le akartuk tenni aludni, pedig előtte ő maga bújt mindig ágyba. Aztán ez is elmúlt egyik napról a másikra. Szerintem ez a dackorszakhoz tartozik, amúgy semmi baja, csak mindig muszáj ellenkeznie valamiért.
az enyém fiú és pont 2 éves.
Szia.
Az én lányom 27 hónapos.Nekem sem akar aludni menni,de muszály neki,mert nem lehet ma´sként vele bírni este.nekem mennem kell vele,és addíg ott lenni,amíg el nem alszik.Ez megy már kb.1,5 éve.Igaz délben szerencse elalszik 10-15 perc alatt,de este.......Hú leírhatatlan.Nem akar aludni,pedig fáradt is 21.00 kor megy aludni,elöbb nem lehet letenni.1/2-1 óra amíg elalszik.Èn sem tudom mivel tudnám ezt javítani,mert már elegem van a töb mint 1 éve tartó procedúrából.Rendszeresség meg van,esti mese is.Pedig már van egy 5 hetes öcsi is.....
Csak annyit tudok javasolni,hogy menj vele,ülj le mellé,és mondd neki,hogy aludjon és alva´s után lesz valami tenni valótok.
Ne engedd felkelni.Muszály a szemeit becsukni.Nálunk ez megy,e´s elalszik.Mindíg mondogasd neki,hogy "csukd be a szemed"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!