Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyenkor mit csinálnátok?

Ilyenkor mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
Kislányom 2,5 éves és már kb.egy hete alig lehet leteni délben aludni.Eddig mindig lefeküdt és elaludt de most kész rémálom az alvás.Nem tudom mit tegyek.
2010. ápr. 21. 13:39
 1/3 anonim ***** válasza:

ha vígasztal: rengeteg emlékem van ebből az életkoromból. Többek között az, hogy utáltam délután aludni. Soha nem is ment, mindig ébren feküdtem át a délutáni alvásidőt.

Van ilyen.

Most bezzeg, felnőtt fejjel mindent megtennék egy délutáni alvásért...

2010. ápr. 21. 13:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát átérzem a problémádat!

Nálunk is volt egy kb 1,5-2 hetes krízis, egyszerűen nem volt hajlandó lefeküdni. Se este, se délután. Magánkívül hisztizett, ahányszor le akartuk tenni aludni, pedig előtte ő maga bújt mindig ágyba. Aztán ez is elmúlt egyik napról a másikra. Szerintem ez a dackorszakhoz tartozik, amúgy semmi baja, csak mindig muszáj ellenkeznie valamiért.

az enyém fiú és pont 2 éves.

2010. ápr. 21. 13:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia.

Az én lányom 27 hónapos.Nekem sem akar aludni menni,de muszály neki,mert nem lehet ma´sként vele bírni este.nekem mennem kell vele,és addíg ott lenni,amíg el nem alszik.Ez megy már kb.1,5 éve.Igaz délben szerencse elalszik 10-15 perc alatt,de este.......Hú leírhatatlan.Nem akar aludni,pedig fáradt is 21.00 kor megy aludni,elöbb nem lehet letenni.1/2-1 óra amíg elalszik.Èn sem tudom mivel tudnám ezt javítani,mert már elegem van a töb mint 1 éve tartó procedúrából.Rendszeresség meg van,esti mese is.Pedig már van egy 5 hetes öcsi is.....

Csak annyit tudok javasolni,hogy menj vele,ülj le mellé,és mondd neki,hogy aludjon és alva´s után lesz valami tenni valótok.

Ne engedd felkelni.Muszály a szemeit becsukni.Nálunk ez megy,e´s elalszik.Mindíg mondogasd neki,hogy "csukd be a szemed"

2010. ápr. 21. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!