Ti mit csinálnátok ilyenkor?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy szeptember 9-én befizettem a pénzt a diákigazolványra és rá 3 napra bevittem a sulimba a papírt (igénylőlapot) és feladták postán. Viszont a héten voltam bent a TO-n és azt mondták, h még nem jöttek meg a diákigazolványok. Viszont nekem mostmár nem lesz érvényes a diákigazolványom (okt. 31-ig érvényes) és most szereztem iskolalátogatási- és jogviszonyt igazoló papírokat ill. megvettem a havi bérletet novemberre, csak azt nem tudom, hogy ez mennyit fog érni, ha ne adj Isten szembekerülök egy ellenőrrel ill. amikor jegyet akarok majd vásárolni buszra vagy másra. Két napot kellene kibírnom, mert a sulimban csak most tudtam csináltatni ideiglenes diákigazolványt, mert vidéki vagyok és nem volt fennt nálam fénykém. Szerintetek elfogják fogani ezt a 2 papírt erre a két napra , jegy vásárlásnál ill. az ellenőrök nem fog hápogni? Ja és még annyit, hogy a sulim most egyesült egy másik sulival, ami még jobban megnehezíti a dolgokat, mert még más lett is a nevünk. Kész vicc az egész.2011. okt. 29. 15:27
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!