Ilyenkor mit csinálnátok?
Nem történt meg de attól félek, hogy megfog!!!
Nézegetek lovakat mert nemsokára veszek és 300ezerig nézem a lovakat!Mi van akkor ha nekem azt mondják, hogy óó hát ez a ló tökéletes lenne számomra stb. Megveszem mert tetszik is és kibúj belőle az ördög. Én ettől félek..
Haverom ismer pár lovas barátját de ott meg nincs olyan amilyet én szeretnék! Vagyis egy volt de annak már volt balesete stb. ás oda írták, hogy kezdőknek is ajánlott. Így kiben bízzak meg?! -.-
Így nem veszünk lovat. :)
Ez nem úgy megy, hogy odamész tetszik, mindent elhiszel amit a lóról mondanak, és megveszed.
A vásárláshoz kell egy állatorvos, kell egy olyan személy aki ért a lovakhoz és kellesz te.
És a lovat ki kell próbálni, akár többször is,különböző szitukban. Ha azt mondják tud kocsizni, akkor abban, ha ugrani kell akkor abban ésatöbbi.
Egyik ló sem fog úgy viselkedni egy új helyen, mint a régin. Mivel társas lény, így idegen lesz neki minden, és bizalmatlan lesz mindenkivel.
Ezért nem szoktunk új lóra felülni az első pár hétben. Csak annyi a dolga, hogy megszokja a környezetet és belerázódjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!