Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tapasztalt Anyukák mit csináln...

Tapasztalt Anyukák mit csinálnátok ilyenkor?

Figyelt kérdés
5 hós babám csak a pihenőszékben van el és ott nézelődik. De még nem forog meg semmi. Ha hanyatt teszem vagy hasra kb 5 percig van el. Mit csináljak hogy ellegyen hogy erősödjenek az izmai, mert abba hogy csak ücsörög nem fog tornázni.
2010. febr. 18. 18:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Kuporodj mellé, és váltogasd a játékokat. Énekelj, mondókázz, így egyre több időt fog tölteni a pihenőszéken kívül is. Esetleg kaphat tornáztatót is, az én babám imádott nyújtózkodni a játékok után, a forgást is itt hozta össze először. Meg is mutathatod neki, hogy kell forogni, tedd oldalra és mutass neki játékokat, oda fog fordulni. A kis kezét fogva is megmutathatod, milyen, amikor áthelyeződik a súlypontja.

Jó babázást!

2010. febr. 18. 18:18
 2/5 anonim válasza:
46%
Az én lányom pihenőszék "függő" volt ..abba evett ...aludt...és semmi baja :) lassan 8 hónapos ! Épp elmúlt 6 hónapos mikor magától felült ,párnappal később fel is állt! Szerintem ne aggódj :)
2010. febr. 18. 18:20
 3/5 anonim ***** válasza:
46%

az én fiam is születésétő csak a pihenőszékében volt el, ennek ellenére 5 hósan kezdett forogni.

Bár ekkor már én használtam nála a játszószönyeget.

Probáljátok ki hátha megtetszik neki

2010. febr. 18. 18:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Ülj le, dőlj hátra és tedd a mellkasodra és beszélj hozzá, fel fog nézni rád, és ez erősíti a hátát.

Amúgy meg nem egyformán fejlődnek a babák, a tied lustika kicsit..

2010. febr. 18. 19:08
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
A pihenőszékkel szépen megalapoztad a jövőjét... Gratulálok!
2010. febr. 18. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!