Mit csinálnátok a helyemben? A férjem kiakasztott.
Tegnap közölte, hogy elmegy a kollégáival sörözni. Ez rendben is van, csakhogy nem jött haza az éjjel. Se nem hívott, se egy sms. Reggel én hívtam, hogy hol van. Annyit mondott, hogy hát nem mentem haza, a többi nem is érdekelt letettem a telefont.
Van egy 9 hónapos fiúnk, aki mellesleg bárányhimlős, és egy 3,5 éves lányunk, aki most gyógyult meg, én 3 hete gyakorlatilag a lábam se tudtam kitenni a lakásból. Kész vagyok!
Ti mit reagálnátok ilyenre?
Hát nem tudom, ha betegek a gyerekek és a párom bejelentené, hogy elmegy sörözni én meg ki lennék nem is tudnám mennyire esne jól.
Beszéljétek meg vele a dolgot.
Tényleg ennyiért elküldenétek a férjeteket? Ne csináljátok már.
Meg kell vele beszélni, nem elküldeni.
Hát meg mondom őszintén én legszívesebben megvárnám míg haza jön és a cuccaival együtt dobnám ki. Nagyon elegem van, 3 hete nem alszom, mert valamelyik gyereknek folyton van valami baja, és mellette itt a ház, a kert, mindent én csinálok, még a füvet is én nyírom, mert őkelme elmegy itthonról reggel hatkor és este 6-7-ig nem látjuk.
De persze ő dolgozik, elfárad, jaj szegény a szívem meg ne szakadjon!...........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!