Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csinálnátok a helyemben?...

Mit csinálnátok a helyemben? A férjem kiakasztott.

Figyelt kérdés

Tegnap közölte, hogy elmegy a kollégáival sörözni. Ez rendben is van, csakhogy nem jött haza az éjjel. Se nem hívott, se egy sms. Reggel én hívtam, hogy hol van. Annyit mondott, hogy hát nem mentem haza, a többi nem is érdekelt letettem a telefont.

Van egy 9 hónapos fiúnk, aki mellesleg bárányhimlős, és egy 3,5 éves lányunk, aki most gyógyult meg, én 3 hete gyakorlatilag a lábam se tudtam kitenni a lakásból. Kész vagyok!

Ti mit reagálnátok ilyenre?

2011. okt. 19. 13:59
1 2 3 4 5 6
 11/55 A kérdező kommentje:

14.15-ös! Ez így van, meg kéne beszélni. Tudod én már 3,5 éve próbálom vele megértetni, hogy nem meresztem a seggem itthon, de valahogy nem érti meg. Neki joga van mindenhez, nekem meg maradnak a gyerekek. Ha kinyitom a szám én vagyok a hülye, mert miért nem értem meg, hogy ő dolgozik, és néha kell a kikapcsolódás.

Nekem is kéne, csak nem tudom kire hagyni szegény kölyköket, mert nincs itt a környéken senkim sem rajta kívül.

2011. okt. 19. 14:19
 12/55 anonim ***** válasza:
100%
szívből kívánom, h nálatok ne ez legyen!
2011. okt. 19. 14:20
 13/55 anonim ***** válasza:
100%

14.15-nek:

Ennyiért?? Miért, nem elég, hogy a feleség csinál otthon szinte mindent, a gyerek beteg, a férjnek meg az a legnagyobb gondja, hogy elmegy sörözni,és haza se szól, hogy nem megy haza?

2011. okt. 19. 14:22
 14/55 anonim ***** válasza:
100%
Fú, de sajnállak! Azóta semmi? Én nem is tudom mit tennék a helyedben. Tény, meg kell beszélni, de ilyenkor szokott az történni, hogy ilyen mélyről már nem tud feljönni. Értem ezelatt, hogy hiába ígéri meg, hogy megváltozik, már nem tud. De remélem, neki sikerül, és rendbe jön a házasságotok!!
2011. okt. 19. 14:22
 15/55 anonim ***** válasza:
100%
Magamat ismerve megvárnám amíg hazajön, lekevernék neki egyet, a cuccait a kezébe adnám és rávágnám az ajtót. Nálam ilyenre nincs magyarázat és bocsánat sem.
2011. okt. 19. 14:28
 16/55 A kérdező kommentje:

Eddig igazából nem volt semmi gond, azokon kívül amit leírtam, de hát ezt a legtöbb férfi nehezen érti meg, hogy jó dolgunkban vagyunk itthon a gyerekekkel.

Soha nem voltam hárpia, nem szóltam egy k-va szót sem ha elment sörözni, vagy ide-oda.

De ez most kiveret a biztosítékot. Nem tudom mit gondoljak. Tény hogy a kicsi születése óta szinte nulla időnk van egymásra, én hulla fáradt vagyok minden este, ő is későn jár haza, szülők távol, segítség nincs, de nem mondja, illetve nem mondta, hogy bántja valami.

Hát ha nő van a dologban, akkor a gyerekeket most látta utoljára.

2011. okt. 19. 14:32
 17/55 anonim ***** válasza:
100%
Várd meg míg a gyerekek meggyógyulnak és egy olyan napon, mikor nem dolgozik, reggeli után jelentsd be, hogy te most elmész kikapcsolódni. Magyarázd el, hogy mit hol talál, peluscsere, stb. és rögtön idulj. Ha egy napot eltölt egyedül a gyerekekkel, rájön mi a Te munkád. De mond el, hogy mosogasson, ruhát mosson, stb. Nálunk bevált.
2011. okt. 19. 14:33
 18/55 1982és válasza:
32%

14:28-as Ja és neveled a 2 gyereket egyedül mi?

A kérdés beküldönek: lehet hogy a párod azt nem tudja feldolgozni hogy a gyerekek betegek és nem tud rajtuk segíteni vagy hogy milyen fáradt vagy és rá nem jut elég időd, de ez nem mentség neked is kellene egy kis kikapcsolódás!

2011. okt. 19. 14:35
 19/55 anonim ***** válasza:
100%

Én is ugyan ezt csinálnám mint amit az utolsó javasolt, csak én még pluszba a főzést is beiktatnám.

Próbálja ki milyen egész nap otthon háztartást és a gyerekeket nevelni.

2011. okt. 19. 14:38
 20/55 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok mit mond.
2011. okt. 19. 14:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!