Mit csinálnátok 40 ezer Ft babakötvénnyel?
Otp-s számlára kapjuk,de ot nem szeretnénk vezetni számlaszámot,meg ami volt azt is megszüntettük,és nem is szeretnénk másikat.
20e Ft-nak már van helye,de a többivel tanácstalan vagyok.
Mivel nincs számlánk így nem tudom mennyire jó ötlet itthon rakosgatni a kicsinek.
Viszont ha elkölteném valószínű bűntudatom lenne,mert mégis csak a fiam kapta.
Legutóbb egy anyukának adtam el fiam által kinőtt kis ruháit,az érte kapott összeget meg elköltöttük a Tescoba,nagybevásárlás gyanánt.Már emiatt is bűntudatom volt,de párom mondta,hogy a család érdeke volt hogy túl adjak a ruhákon és a pici is a családhoz tartozik.
Vélemény úgy összességében?
Ha folyamatosan eladogatod a ruhákat, és mindig a következő szükségeseket megveszed, az nem felesleges vagy rossz. Az, hogy nem maradandó? Nekem ez nem olyan fontos.
Én mondjuk nem adtam el a ruhákat, mert kellett a többi gyereknek nálunk és a családban is, de ha te úgy érzed, hogy eladnád, és abból mindig tudsz újat venni, az nem rossz dolog.
Akkor az nem babakötvény!Az csak egy adomány féle (most nem tudom a nevét) Önkormányzat válogatja,hogy ad-e a babásoknak,kisgyerekeseknek,de nem kötelező.
A babakötvényhez nem lehet nyúlni,csak a gyereknek,de ő is csak a 18. születésnapja után. Max a MÁK-tól saját bankszámlára lehet tetetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!