Mit csinálnátok 40 ezer Ft babakötvénnyel?
Otp-s számlára kapjuk,de ot nem szeretnénk vezetni számlaszámot,meg ami volt azt is megszüntettük,és nem is szeretnénk másikat.
20e Ft-nak már van helye,de a többivel tanácstalan vagyok.
Mivel nincs számlánk így nem tudom mennyire jó ötlet itthon rakosgatni a kicsinek.
Viszont ha elkölteném valószínű bűntudatom lenne,mert mégis csak a fiam kapta.
Legutóbb egy anyukának adtam el fiam által kinőtt kis ruháit,az érte kapott összeget meg elköltöttük a Tescoba,nagybevásárlás gyanánt.Már emiatt is bűntudatom volt,de párom mondta,hogy a család érdeke volt hogy túl adjak a ruhákon és a pici is a családhoz tartozik.
Vélemény úgy összességében?
Városi babakötvény....ez van ráírva a papírra.
De előrébb nem lettem hiába írtam ki a kérdést.
Esetleg felszkenneljem a papírt? Vagy elhiszed így is ha csak simán leírom,vagy a saját magad igazát hajtogatod?
Igen tudom hogy van olyan is,de felénk ilyen is van.
De ez a kérdés szempontjából amúgy is mindegy.
Lehet, hogy bizonyos településeken van külön városi babakötvény, de ez nem az állami akkor, amiről a többiek beszélnek. Ezt viszont az ott élőktől kéne megkérdezni, hogy hogy vagy mint van, vagy megkérdezni a hivatalban.
Én sem igazán értem, hogy most mi is van, fel kell venned 40 ezret és nem tudod mire költsd? Hát a gyerekre vagy amire akarod, nem hiszem, hogy ellenőrzik.
A ruha eladás dolgot meg kicsit túlspilázod szerintem, bocsi.
A kérdés le egyszerűsítve:
kapunk 40 ezer Ft-ot,amit én fel vehetek.20 ezer Ft-nak már van helye,abból veszünk fiamnak szülinapi ajándékot és pár őszi ruhadarabot.
A többi 20 ezer az amivel nem tudok mit kezdeni.Kérdés az hogy itthon gyűjtögessem vagy nyissak ezért számlát?
Vagy fordítsam valami hasznosra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!