Mit csinálnátok a helyemben? A férjem kiakasztott.
Tegnap közölte, hogy elmegy a kollégáival sörözni. Ez rendben is van, csakhogy nem jött haza az éjjel. Se nem hívott, se egy sms. Reggel én hívtam, hogy hol van. Annyit mondott, hogy hát nem mentem haza, a többi nem is érdekelt letettem a telefont.
Van egy 9 hónapos fiúnk, aki mellesleg bárányhimlős, és egy 3,5 éves lányunk, aki most gyógyult meg, én 3 hete gyakorlatilag a lábam se tudtam kitenni a lakásból. Kész vagyok!
Ti mit reagálnátok ilyenre?
Utolsó ez csőd dolog nem vicc és igen hirtelen. Sajnos hogy az állam ide taszítja az építőipari cégek nagy részét, ha nincs érdekeltségük benn, ha van, akkor meg szárnyalnak. Puff mi sajna rossz lapot húztunk, rossz helyen dolgozik a férjem. Amúgy ő ezt nem is tudta mikor elmentek inni, én mondtam neki mikor haza jött, mert előbb halottam a szomszéd csajszitól, aki szintén ott dolgozott, csak már évek óta gyeden van.
Mondjuk az még hozzá tartozik a történethez, hogy Pest mellett lakunk 20 km-re, és Pesten aludt a kollégájánál, mert eljött az utolsó hév és a megállóból kocsival kellett volna haza jönnie, mert erre nem jár busz!
Na mindegy.
Utolsó Te mondjuk magára hagynád ilyen helyzetben? Ha 10 évig kibírtuk egymás mellett, nehogy már a legnagyobb szarban hagyjam magára.
De aranyos vagy, hogy èrdeklődsz:)
Elèg nehèz időszak volt a tavaly èv vège ès az idei eleje a cèg csődje miatt, nagyon megviselt mindkettőnket, főleg a fèrjemet, de àprilisban talàlt munkàt ès azòta minden nagyon jòl alakul, kilàbaltunk mindenfèle vàlsàgbòl ès ùjra szuper a kapcsolatunk, talàn jobb is mint előtte. Ùjra szerelmes vagyok ès ő is :))
Ès holnap lesz a 11. èvfordulònk, ès mivel azon a napon hàzasodtunk össze, mint amelyiken talàlkoztunk, ìgy a hàzassàgi èvfordulònk is holnap lesz, immàr a hatodik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!