Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyenkor mit csinálnátok?

Ilyenkor mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
Inkább filozófiai kérdés. 33 éves vagyok. 23 évesen férjhez mentem, majd nemegész 30évesen elváltunk. Alapvetően amiatt, mert a házasságunk alatt folyamatosan próbálkoztunk, de nem jött a gyerek. (Minden kiprobalva, mindenki kivizsgálva, a kaáli volt a masodik otthonunk kb) Én sem és a férjem sem viseltük ezt jól. Aztán egy szép napon azt mondta, hogy nem tudja elképzelni az életét saját gyerek nélkül. Aztáncsendben elváltunk. Tavaly született meg az első gyereke....Azóta a “szonglik tipikus életét” élem. Múlt hónapban 4különböző férfival voltam együtt 1-1 éjszakára. Tegnap meg lett egy pozitív tesztem.... óvszer mellett....és ne kapjak frászt??? Élet-én 2:0 Mint írtam inkább olyan végső elkeseredésben feltett kérdés ez, de azért érdekel a véleményetek.

2018. febr. 11. 19:47
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
83%
Én megtartanám és ha megszületne apasági tesztet csináltatnék hogy tudjam ki az apja
2018. febr. 11. 19:52
 2/55 anonim ***** válasza:
100%
De most nem értem, tanácsot vársz vagy csak véleményt? Ha utóbbi, nyilván szar és én is bazi dühös lennék először, de vegső soron örülnék hogy mégis lesz gyermekem. Bár az gáz hogy feltehetőleg az ágyból ágyba ugrálás miatt fingom sem lenne melyik ejjeli huszár az apa a 4 közül.
2018. febr. 11. 19:55
 3/55 anonim ***** válasza:
49%
Ja és örülj hogy csak gyereked lett, nemibajod nem..
2018. febr. 11. 19:56
 4/55 anonim ***** válasza:
100%
Megtartanám mindenképp
2018. febr. 11. 19:56
 5/55 anonim ***** válasza:
74%
Megtartanám. A "szinglik tipikus élete" ugye tudod hogy nem az hogy hetente más pasival rakatják meg magukat?!
2018. febr. 11. 19:57
 6/55 anonim ***** válasza:
100%
Uhh na ilyen az mikor az élet ki viccel minket. Neked kell tudni eldönteni, hogy egyedül felneveled e vagy egyáltalán mennyire akarod ezt a gyereket nem utolsó sorban az apukát is illene tájékoztatni lehet annyira össze jöttök, hogy eggyütt élitek le az életeteket. A te paklidban minden benne van. Rajtad áll a döntés. Ha annyi idős lennék mint te akkor megtartanám persze mérlegelve mindent.
2018. febr. 11. 19:58
 7/55 anonim ***** válasza:
100%
Én megtartanám a helyedbe, hiszem az írásodból az derül ki, hogy az álmod egy gyerek volt és most itt van. Ha el tudod tartani egyedül akkor vágj bele! Fiatal vagy, még simán találhatsz párt, ha esetleg a gyerek apja nem jön szóba.
2018. febr. 11. 20:00
 8/55 A kérdező kommentje:
De ezt a fyereket nem épp ilyen körülmények közötz képzeltem el. Amúgy nem teljesen értem miért ne élhettem volna ilyen éjjeli huszáros életet. Eszembe nem jutott lekötni magam, lekötni mást, hogy aztán megint elkezdjem ezt a “ha nem szülsz nekem gyereket akkor nem is élet az élet” sztorit. Kereshettem volna egy idősebb, elvált, gyerekes pasast. De megmondom őszintén nem vagyok benne biztos, hogy más gyerekét elntudnám fogadni. Szóval éjjeli huszárok jöttek-mentek.... igen, mindennél jobban teherbe akartam esni. Évekkel ezelőtt. Most eléggé elbizonytalanodtam.
2018. febr. 11. 20:03
 9/55 A kérdező kommentje:
És ha én sem tudom elfogadni más gyerekét, akkor az enyémet miért fogadja el valaki? Tudom, dilisnek tűnök. Talán az is vagyok, lehet csak az a bajom, hogy tegnap reggel óta itthon ülök, és kavarog az agyam. És még nem beszéltem erről senkivel. Talán a barátaimnak, családomnak most egy szót bem tudnék szólni.
2018. febr. 11. 20:07
 10/55 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy elbizonytalanodtál, mert más életet élsz. Azért nem ugyanaz a szeretett férjtől szülni mint egy azt sem tudod kitől...Meg más lett az értekrended is, éled a huszonévesek életét, kiéled a kimaradt fiatal éveket.

Neked kell tudni, mit akarsz. Felnőni és anya lenni, vagy egyedül maradni (azaz abortusz) és tovább folytatni ezt az éjszakai pillangó létet. De mérlegeld hogy ennek hamarosan vége lesz és ki tudja teherbe esnél-e valaha újra.

2018. febr. 11. 20:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!