Ilyenkor mit csinálnátok?
El nem tudom képzelni azt, hogy valaki évekig próbálkozik mert babát szeretne, aztán véletlenül sikerül,( még ha nem is úgy ahogyan tervezte) és egyáltalán felmerül benne az abortusz gondolata?!....
Nos, azért 4 férfivel DNS teszt kicsit húzós lenne.
Talán az egyetlen esélyed, hogy babád legyen, szerintem örülj, és köszönd a sorsnak (vagy akárminek amiben hiszel),hogy megadatik neked, hogy Anya lehess. Én felnevelném egyedül, aztán majd jön a szerelem. Nyugi, gyerekkel is megtalál!!! :) Ezt a részét tapasztalatból mondom! Minden jót!
Az ultrahangos kor alapján azért elég jól ki lehet számolni, hogy mikor volt a fogantatás.
Ha viszonylag több idő (mondjuk 1-1 hét) telt el a pasik között, akkor azért be lehet lőni, hogy ki az esélyes.
Nyilván ha naponta volt a váltás pont ovuláció körül, akkor DNS teszt nélkül esélytelen.
De végül is, szerintem ez eléggé mindegy. Mármint gondolom a 4 közül egyik sem ugrana a kérdező nyakába, ha egy felszínes kapcsolatban, gumival történt szex után közölné, hogy terhes.
A kérdezőnek inkább azt kellene eldöntenie, hogy egyedül vállal-e gyereket vagy sem. Úgy, hogy lehet, hogy többet sosem lesz rá esélye.
Mit csinalnek? Ultrahangos meretek alapjan kizarnam a 4-bol azokat, akik a legkevesbe valoszinuek, a megmaradtakkal kozolnem, mi tortent, es megneznem a reakciojukat, mert csak spekulacio, hogyan dontenenek, mit reagalnanak, es erdemes lenne tisztan latni, mert lehet, hogy nem akarjak a gyereket, de mi van, ha igen, es reszt akarnak vallalni az egesz folyamatban? Vagy legalabb az egyikuk? Szerintem barhogy dontesz, joguk van tudni rola. En ilyen elozmenyekkel biztos anyagi hatter mellett megtartanam. Nagyon akarhatott jonni, ha ovszer mellett besikerult, en nem hiszek a veletlenekben. A volt ferjedet gondolatban erdemes lenne elengedni, esetleg elmennek a helyedben wgy csaladallitasra vagy pszichologushoz, aki segit, hogy megtalald magadban a valaszokat, es neked megfelelo dontest hozhass, fel tudd dolgozni a helyzetet, ami azok alapjan, amiket leirtal, nem konnyu.
A multhoz hiaba probalsz ragaszkodni, azutan sovarogni, ami lehetett volna, mert az mar nincs, most ebbol a helyzetbol kell kihozni a leheto legjobbat. Anya szerettel volna lenni, bar nem igy, de lehet, hogy ez az utolso lehetoseged erre, lehet, hogy csak a volt ferjeddel nem passzoltatok valami miatt.
Ez nagyon jó hír kéne legyen számodra.. es nem hinném h én pl elvetetném, csakmert a korulmenyek nem az elképzeltek szerint zajlanak le. Nem vagy kislany,tudod h altalaban semmi sem alakul úgy, ahogyan tervezzük. Ez van. De szerintem életed végéig bánnád, h mi lett volna,ha..
Mivel ki a fene nyitja majd rád az ajtót öregkorodban, h segítsen és ne legyél magányos?? Ha jól csinálod, akkor a gyereked és unokád. Amúgy meg senki.. nem leszel örökké éjjeli csaj, akire kapnak.. lassan ez lejár án
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!