Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyenkor mit csinálnátok?

Ilyenkor mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
Inkább filozófiai kérdés. 33 éves vagyok. 23 évesen férjhez mentem, majd nemegész 30évesen elváltunk. Alapvetően amiatt, mert a házasságunk alatt folyamatosan próbálkoztunk, de nem jött a gyerek. (Minden kiprobalva, mindenki kivizsgálva, a kaáli volt a masodik otthonunk kb) Én sem és a férjem sem viseltük ezt jól. Aztán egy szép napon azt mondta, hogy nem tudja elképzelni az életét saját gyerek nélkül. Aztáncsendben elváltunk. Tavaly született meg az első gyereke....Azóta a “szonglik tipikus életét” élem. Múlt hónapban 4különböző férfival voltam együtt 1-1 éjszakára. Tegnap meg lett egy pozitív tesztem.... óvszer mellett....és ne kapjak frászt??? Élet-én 2:0 Mint írtam inkább olyan végső elkeseredésben feltett kérdés ez, de azért érdekel a véleményetek.

2018. febr. 11. 19:47
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
66%
Amúgy nézd meg a Bridget Jones 3. részét, az kb. ez.
2018. febr. 11. 20:11
 12/55 anonim ***** válasza:
76%

Erre azt tudom mondani csak, hogy szívás.

Olyan nem ritka, hogy egymással évekig meddő egy pár, válás után pedig spontán születik gyereke mindkettőnek.

A te eseted más. Nem akartál se gyereket, se komoly kapcsolatot, csak szexelni random idegenekkel, akiknek jól jön, hogy nálad nem kell sokat biciklizni. Ebbe az életmódba egyáltalán nem fér bele egy gyerek.

Viszont ott a dilemma, hogy ha elveteted, akkor ki tudja, hogy sikerül-e egyáltalán még egyszer az életben teherbe esni.

Nagyon megleckéztet az élet, ez a jutalma annak, hogy tévútra tévedtél.

Vagy egy életen át bánni fogod, hogy nincs gyereked, és ez egyedül a te hibád, vagy egyedül neveled fel, teljes mértékben apa nélkül.

2018. febr. 11. 20:13
 13/55 anonim ***** válasza:
87%
Hány napja késett a menstruációd,mikor teszteltél?
2018. febr. 11. 20:13
 14/55 A kérdező kommentje:
Az az igazsag, hogy az elmúlt években már teljesen beletörődtem a sorsomba. Elvetettem azt, hogy valaha ismét férjhez menjek, vagy hogy ismét legyen valakim. Mármint komoly. Most egyszerre vagyok gyerek és abortusz-ellenes is.... Amúgy vígan elntudnám tartani, anyagi okok nincsenek a döntéshozatalban.
2018. febr. 11. 20:16
 15/55 A kérdező kommentje:
Másfél hete. Eszembe nem jutott, hogy kisbaba lehet a dologban.
2018. febr. 11. 20:17
 16/55 anonim ***** válasza:
91%

Vissza tudnál komolyodni a gyerek mellett? Ha igen, azzal sínre kerülhet az életed is. Sok csinos nő talál párt gyerekkel is! Mert amellett hogy jól tartod magad, érzik rajtad az "otthon melegét", nem csak a szabad "lyukat".

De ha nem tudsz visszakomolyodni akkor ne szülj mert egy gyereknek szar lehet havonta más pasinak köszönni reggel a konyhában.

2018. febr. 11. 20:23
 17/55 anonim ***** válasza:
91%

Hú,most nem lennék a helyedben..sajnálom.

Van egy barátnőm,nekik sem jött össze a férjével 3 évig a baba,aztán ők is elváltak.Másfél éven belül született a barátnőmnek egy másik férfitól gyereke.Van olyan,hogy "nem illik össze" 2 ember.

4 pasi között mennyi idő telt el?

2018. febr. 11. 20:24
 18/55 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te tudod, hogy mit döntesz, csak kicsit még új, ès felkavaró ez az egész, ami érthető.

Ha anyagi gondod nincs, akkor próbáld meg egy lehetőségnek tekintenki az élettől. Tudom, ez egy nagy feladat, pláne egyedül.

2018. febr. 11. 20:25
 19/55 A kérdező kommentje:
17: ha ezt azért kérdezed, hogy hátha az ovuláció alapján megtudom ki az apa... az a baj, hogy nem tudom mikor volt az ovuláció. A próbálkozós időszakban volt, hogy jókor, hol előbb, hol később volt. Szerintem bármelyik lehet esélyes...
2018. febr. 11. 20:30
 20/55 anonim ***** válasza:
100%
Én megtartanam.
2018. febr. 11. 20:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!