Ilyenkor mit csinálnátok?
Erre azt tudom mondani csak, hogy szívás.
Olyan nem ritka, hogy egymással évekig meddő egy pár, válás után pedig spontán születik gyereke mindkettőnek.
A te eseted más. Nem akartál se gyereket, se komoly kapcsolatot, csak szexelni random idegenekkel, akiknek jól jön, hogy nálad nem kell sokat biciklizni. Ebbe az életmódba egyáltalán nem fér bele egy gyerek.
Viszont ott a dilemma, hogy ha elveteted, akkor ki tudja, hogy sikerül-e egyáltalán még egyszer az életben teherbe esni.
Nagyon megleckéztet az élet, ez a jutalma annak, hogy tévútra tévedtél.
Vagy egy életen át bánni fogod, hogy nincs gyereked, és ez egyedül a te hibád, vagy egyedül neveled fel, teljes mértékben apa nélkül.
Vissza tudnál komolyodni a gyerek mellett? Ha igen, azzal sínre kerülhet az életed is. Sok csinos nő talál párt gyerekkel is! Mert amellett hogy jól tartod magad, érzik rajtad az "otthon melegét", nem csak a szabad "lyukat".
De ha nem tudsz visszakomolyodni akkor ne szülj mert egy gyereknek szar lehet havonta más pasinak köszönni reggel a konyhában.
Hú,most nem lennék a helyedben..sajnálom.
Van egy barátnőm,nekik sem jött össze a férjével 3 évig a baba,aztán ők is elváltak.Másfél éven belül született a barátnőmnek egy másik férfitól gyereke.Van olyan,hogy "nem illik össze" 2 ember.
4 pasi között mennyi idő telt el?
Szerintem te tudod, hogy mit döntesz, csak kicsit még új, ès felkavaró ez az egész, ami érthető.
Ha anyagi gondod nincs, akkor próbáld meg egy lehetőségnek tekintenki az élettől. Tudom, ez egy nagy feladat, pláne egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!