Decemberben végre én is kismama leszek?
Figyelt kérdés
Várjuk együtt :)2017. dec. 3. 21:45
51/210 anonim válasza:
Igen kicsit alacsonynak tartom a hőd. Nincs egy pici pajzsmirigy problémád esetleg? Vagy hogy méred? Hagyományossal vagy digitálissal? Én digivel és nem csipogásig kell mérni hanem 5 percig! Illetve az sem mindegy hol méred én szájban. Szóval lehet jók ezek az értékek csak máshogy mérsz.
Ovu pedig szerintem a 18. ciklusnapon volt nem ott ahova húzta.
Gica
52/210 anonim válasza:
Igen ma vagyok a 18-dik ciklusnapomon,3.dpon.17-ére nem várom. :) Még bármi lehet,igazából ebben a hónapban vagyok úgy hogy nem vagyok elkeseredve,meg nem is vagyok ráizgulva,csak ezt a tesztet lőttem el,mert jött egy érzés. :) Köszi mindenkinek!Remélem lesz a karácsonyfa alatt sok kétcsíkos teszt!Mentia
53/210 anonim válasza:
A nyakam valóban vastagabb a kelleténel, de kivizsgáltattam és minden rendben vele. A vérvétel eredményem is jó lett, azért nem is értem az alacsony hőt. Szájban mérem minden reggel ébredéskor digitálissal és csak csipogásig, volt hogy 5 percig tartottam bent és az eredmény ugyanaz volt. Ezért maradtam a csippanásnál. Köszönöm, hogy ránéztél:)
54/210 anonim válasza:
Mentia, nekem is volt már ilyen megérzésem, hogy èreztem, a munkábol kilépve a legelső, hogy keressek egy patikát, és felvasároljam a teszteket. Sajnos mindig csalódtam, ezert kezdtem el mérni a hőmet és várok a mensiig. Ha leesik a hő, akkor kár tesztet lőnöm, persze hallottam már csodákat, de azóta kevesebbet tesztelek:) bele lehet bolondulni picit.
55/210 anonim válasza:
3dpo még nagyon korai:) izgulok Érted+ :)
56/210 anonim válasza:
Igen még bármi lehet :) Nagyon drukkolok, akkor hasonló tàjt nem várjuk :D
T.
57/210 anonim válasza:
Azért szerintem ha van időd,hagyd bent 5 percig.Az én lazmérőm ahogy bekapcsolom beveszem a számba,már csippan is.De mindig bent hagyom 5percig,mert kb semmit sem mérne.Azt is hallottam ha valaki nyitott szájjal alszik az is befolyásolhatja.(Mentia)
58/210 anonim válasza:
Van benne valami, kihűl a száj:) rendben megfogadom a tanácsotokat, tovább hagyom majd. Még egy érdekesség, hogy vezetem egy másik oldalon is a hőmet, ott is más helyre húzta be az ovut. Én most a nyák napjára figyeltem inkabb, ami 27-én volt. Olvastam valahol, hogy a nyák elsődlegesebb támpont a hőnél. Ez igaz szerintetek?
60/210 anonim válasza:
Én is fertilityt használok. Az a legjobb! Lehet rosszul mondtam, de én is ezt mondom, hogy ott lehetett ovu ahová ez húzta.
Igen a nyák is fontos, nekem inkább aznap és ovu utáni napon szokott tojásfehérje lenni vagy max 1 nappal előtte. Ezt is ki kell tapasztalni.
Gica
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!