Decemberben végre én is kismama leszek?
Figyelt kérdés
Várjuk együtt :)2017. dec. 3. 21:45
202/210 anonim válasza:
Sziasztok, én vagyok a sima Niki.
Voltam ma nőgyógyásznál, nem bírtam megvárni a jan 8-at mert egyre jobban görcsölök és féltem, nehogy méhen kívüli legyen.
Nos, megvolt a vizsgálat, jó helyen van a picike :) Petezsák 11.1 mm x 8 mm, CRL: 1.7 mm, YS: 4 mm. Van még olyan, hogy: jobb ovarium - benne 28.7x31mm corpus luteum, bal ovarium - kóros nem látható. Ezt nem értem :( nem mondott rá semmit, csak hogy szépen alakul, jan 8-án meg lehet nézni a szívhangot.
203/210 anonim válasza:
Ja, hogy az sárgatest akar lenni. Valamiért tüszőre gondoltam... :) Akkor semmi. :D
204/210 Dittte válasza:
Gica, remélem a mi évünk is lesz!! :) képzeljétek nekem ma is pozitív az lh tesztem. Tegnap is egyforma erősségű volt a két csík, de ma még erősebb lett. A reggeli hőm is leesett mára. Most mi van? Azt hittem mára már halványodik a tesztem....
205/210 anonim válasza:
Szuper, no remélem összejön most a picúr Ditte! :) Én holnap délelőtt tervezek tesztelni, bár nyom kicsit a hasam, szerintem meg fog jönni. Már vagy 1 hónapja leálltam a témáról, nem parázok, nem idegeskedek, kicsit elfáradtam lelkileg, elengedem pár hónapra ezt a babatémát...hőt azért mérek továbbra is, de se LH teszt, se idő előtti terhességi tesztek. Megy a drukk nektek! Ali
206/210 Dittte válasza:
Ali teljesen megértelek. En is így fogok tenni, abszolut leállok a témáról. Hiaba volt 2 napig pozitív az lh tesztem, csak az els pozi napon voltunk együtt, mert már apa is "rágörcsölt". Ennek pedig nincs értelme. Ha esetleg sikerült így is, akkor roppant boldogok leszünk, de a jövő évre nem szeretném átvinni a parám. Főleg nem a páromra is ráragasztani. Úgyhogy kívánom magunknak a legjobbakat!
208/210 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Kiírták a januárit,akinek nem jött össze csatlakozzon! Aki babásodott,annak sok erőt,egészséget,boldogságot.
209/210 anonim válasza:
Én már csatlakoztam is, köszi hogy szóltál!
Mindenkinek gratulálok akinek sikerült! A tesztelőknek drukkolok!
Gica
210/210 anonim válasza:
Sajnos megjött, teszt negatív... Ali
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!