Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Decemberben végre én is...

Decemberben végre én is kismama leszek?

Figyelt kérdés
Várjuk együtt :)

2017. dec. 3. 21:45
 161/210 anonim ***** válasza:
T. Voltam
2017. dec. 16. 08:44
 162/210 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én is megismételtem a tesztet.

[link]

Úgy tűnik, tényleg kismama leszek :)

Kérdező, neked is gratulálok :)

"sima" Niki

2017. dec. 16. 08:45
 163/210 A kérdező kommentje:
Koszi,en is neked. Varom mostmar a januart
2017. dec. 16. 08:58
 164/210 anonim ***** válasza:

Juhuuu gratulalok mindenkinek akikkel kismamaskodhatunk!

Ne csinaljunk valami csoportot hogy tudjunk beszelgetni,ott megis zartabb lenne hiszen jo lenne valakivel megosztani a tapasztalatokat.

En mai tesztem:

[link]

😊😊😊😊

A tobbieknek meg drukk a kovetkezo honaphoz,nekem is az elozoben sajnos nem jott ossze pedig halvany pozi teszem is volt,de akkor 36napra megjott.

Niki 13.dpo

2017. dec. 16. 09:04
 165/210 A kérdező kommentje:
De csinaljunk:)
2017. dec. 16. 09:07
 166/210 anonim ***** válasza:

Olyan irígy vagyok... Remélem majd én is csatlakozhatok hozzátok a hónap végén.

Nekem a mai az első dpo. Így 29-re nem várom.

Tényleg nagyon gratulálok!

Van még aki nem várja? Mármint aki hónap vége felé nem várja?

Gica

2017. dec. 16. 09:10
 167/210 anonim ***** válasza:

Gica, ne keseredj el! Biztos vagyok benne, hogy előbb utóbb neked is pozi lesz a teszt! Szurkolok nagyon! :)))

13.dpo Niki neked is erősen gratulálok! :)

Valami csoportban én is benne lennék :)

"sima" Niki

2017. dec. 16. 09:14
 168/210 anonim ***** válasza:

Köszi "sima" Niki a biztatást! Nem annyira rég próbálkozunk még, ez a 6. hónap. De még így is 5 csalódás volt már. Sajnos IR vagyok, de amióta kezelem azóta van ovum, szóval van remény.

Csak valahogy körülöttem mindenki első hónapban terhes lett. Meg előbb szerettük volna kezdeni, de tavaly ilyenkor volt egy trombózisom (leiden mutációm van mint kiderült) így elhalasztottuk. Közben persze a legjobb barátunk párja terhes lett, egyetlen megszakításos együttlétből és sajnos nem akarok ilyen lenni de nem tartom igazságosnak. Alig egy éve vannak együtt és nem is gondoltak még gyerekre. Mi rég szeretnénk mégsem jön.

Bocsi a hosszúságért, csak olyan rossz mindig csalódni. Pedig nagyon várjuk már a mi kis gyönyörűnket.

Gica

2017. dec. 16. 09:22
 169/210 anonim ***** válasza:

Megértelek Gica :(

Az egyik unokatesóm is pont ilyen megszakításos együttlétből lett terhes, és még 1 hónapja sem voltak együtt... hát ilyen az élet.

Én egyébként nagyon féltem, hogy sosem leszek anyuka, mert 3 meddő is van a családban (2 nagynéném és húgom). Rajtuk még lombik sem segített. Borzasztó lehet(ett) nekik.

Na de fel a fejjel! 1 éven belül még normális! :) Lehet most sikerülni fog! :)

2017. dec. 16. 09:38
 170/210 anonim ***** válasza:
"sima" Niki
2017. dec. 16. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!