Decemberben végre én is kismama leszek?
Sziasztok csajok! Mi a helyzet veletek? Babások, jól vagytok? Aki nem várta tesztelt már?
Sajnos nekem lassan megjön tegnap picit ma erősebben barnázok. Így gondolom holnap megjön, sajnos idő előtt (ma még csak a 11. dpo van)
Ha lesz januári kérdés akkor szívesen csatlakozom, vagy akár kiírom én is.
En csak szilveszter korul nem varom, a peteeresem is csak 1 hete volt. :)
Gratulalok a babasoknak. Valami praktika volt valakinel, akinek sikerult!?
E.
Hali, Ditte vagyok
Nekem a napokban van a peteérés. Vettem ovutesztet,de elég béna vagyok benne. Pici erősödést látok. Pedig ma vagyok a 14. Ciklusnapomon es nyákom is van tegnap óta. De még nem elég erős a második csík a tesztjeimen. Érdekes, azt hittem, hogy tutira akkor can ovum, amikor a nyákom a legnyúlósabb, elleneben a tesztjeim negatívak ezek ellenére is. Miert van ez? Nem esik egybe nekem az ovu es az ovus tünetek? Képet igyekszek rakni. Erdekelne a véleményetek.
Igen Ditte, kapd el ma és holnap is párod.
Elméletileg 12-36 órán belül várható az ovu.
Gica
Gica, szerintem írjunk majd ki egy januári kérdést is :-)
Egyébként nagyon érdekes dolog ez az ovulacios teszt. Pont nem is gondoltam, hogy ennyire meg tudja majd mutatni a testem működését. Tegnap pozitív volt, ma reggel a hőm leesett 36,1-re, azaz pont peteérésem van. Az elmúlt napokban gyakran volt földharc a párommal :-) ilyenkor kicsit "eltelik" az ember a másikkal. De nyugtatgatom magam es őt is, hogy a cél érdekében..........:))) úgy, hogy közben vendégünk is van........legjobb......:) .......téliszünet, persze a gyerek is sokáig fent van, tehát minden hátráltató tényező fennáll :))
Megpróbálom kiírni a kérdést majd.
Egyébként összebeszéltünk Ditte, mert ma nekem is 36,1 a hőm és meg is jött sajnos. Így csak 11 napos volt a luteális ami még soha nem volt, stabilan 13 szokott lenni. De egyébként is fura volt ez a hónap, közti vérzés, cikk-cakkos görbe...
Remélem 2018 a mi évünk lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!