Decemberben végre én is kismama leszek?
Szedj magnéziumot! Én is szedem, mert nekem is picit fájdogál a hasam, de elvileg ez normális, felkészül a méh a kis élet befogadására :) A mellem majd leszakad és jó puhák is lettek :D meg picit fáradékony is vagyok, de nem tudom hogy baba vagy rossz idő miatt van.
Én sajnos január 8-ra kaptam időpontot a dokihoz, annyira be van telve a hely. SZTK-ba nem szívesen mennék egy rossz emlék miatt. Akkor leszek elvileg 7+2 hetes. Már úgy izgulok!!!
"sima" Niki
Ahhjj, olyan jó nektek. Nem győzök irigykedni, hogy körülöttem már szinte mindenki babát vár :D
Én meg a béka feneke alatt sem vagyok, már márciusban lesz 1 éve, hogy próbálkozunk és azóta folyamatos csalódás időről időre. Ünnepek után kénytelen leszek valami hiperszuper módszert alkalmazni. Reméljük megálmodom.
Adri
En is bejelenkezek 13.dpo Niki :)
Minden okes es besozva varom hogy jan 3 legyen akkor megyunk Uhra :) 7+1leszek akkor.
Magnesium nalunk is bevalt szerencsere.
Most repulnek a napok mert 10-12orat dolgozom es porges van.
Varom mar a hetveget ott lesz 4 nap pihi csak a sutes fozes lesz.
Babaneten van egy csopi aki szeretne jojjon en is oda csatlakoztam.
2018.augusztusi babavarok
13 dpo Niki, be tudod linkelni azt a csoportot légyszi?
sima Niki
Gratulaaa!
Csatlakozom a hó végiekhez! Szilveszter reggelén tesztelek! :) Ali
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!