Decemberben végre én is kismama leszek?
Szia én mind a kettőn látom a nagyon halvány vonalat. Várj még 2 napot és ismételd meg. Szerintem erősebb lesz :) Én is ilyen tesztet használok, nekem még mindig hómező, a clearblue lett tegnap halvány, de lehet az meg csak száradási volt... Ugyanakkora nem várjuk. Szurkolok!
T.
Halvanyan latok en is mind a ketton masodik csikot! Ismetelj az biztos! Drukk!!!!
Niki 13.dpo
Sziasztok! Szerintem én kiszálltam a "versenyből",ugyanis tegnap hidegzuhanyként ért minket,hogy csak lombikkal lehet gyerekünk...Elment 1 év tök feleslegesen mert bíztam a dokimban... Persze titkon bízom a csodában,hogy míg eljutunk a beültetésig, spontán megfogan.
Nektek sok sikert, pozitívat tesztelőknek gratulálok!!!
Bár egy kicsit megkavarodtam így a sok komment között, de mindenkinek gratulálok akinek lett pozitív tesztje!!! :) :)
Nekem volt egy nagyon halvány pozim, azóta nem teszteltem. Viszont 2 napja fáj a bal petefészkemnél, fogalmam sincs miért, nincs semmi más tünetem, és ez is inkább kellemetlen. Jövő héten megyek az orvosomhoz, addig nem is tesztelek. Ha valami van akkor legyen meglepi. (Egyébként vannak mensi szerű görcsök de nem jött meg, melleim megduzzadtak, érzékenyek.) Arra gondoltam hogy mivel az előző szülésem császár volt és azon az oldalom amúgy is érzékenyebb volt a jégen lehet hogy azért érzem ott azt a "fájdalmat". Szóval nekem jövő héten kiderül. :) Drukkoljatok!
D.
Sziasztok!
Hanga sajnalom, remelem termeszetes uton is osszejon nektek.(Volt egy ismerosom, azt mondtak neki, hogy nem lehet gyereke, orokbefogadtak egyet, ra 2 evre harmasikrei lettek)
A pozisoknak gratulalok
En keddre nem varom, kivancsiak vagyunk. Parom nagyapja viszont korhazba kerult, haldoklik, ugyhogy az utolso gondolataim egyike a baba jelenleg. Holnap indulunk meglatogatni,mert az orszag masik vegeben lakik. Egesznap csak sirunk,stresszesek vagyunk,ugyhogy ha keses is lesz,elobb betudom a stressznek, mint a babanak.
Szuper!!! Gratulàlok! Boldog babavárást!!!
:D
Én màr nem ismételtem, màra (2 nappal hamarabb) megjött... Majd jövőre is várom a kérdést. :)
Sziasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!