Decemberben végre én is kismama leszek?
Én sajnos nem értek hozzá :( még az oldal létezéséről sem hallottam egészen máig.
sima Niki
Gica, en nem varom szilveszterre. Ebben a honapban megvolt mar egyszer, de 24 napos ciklus mellett decemberben dupla kor jut. :)
Amugy mi egy eve probalkozunk tesoval, minden kivizsgalas megvolt, minden rendben mindenhol. Csak varni kell. Mi is hamarabb szerettuk volna, de sajnos nem akar valamiert sikerulni. Az elso gyerkoc is majd egy ev volt. :/ Pedig ott nagyon nem volt rendben semmi se, elvileg csak lombikkal lehetett volna baba. De megis siman sikerult.
Nekem is megjött 2 nappal korábban, hála a stressznek párom nagyapja miatt.
Mivel már 16 hónapja próbálkozunk sikertelenül januárban mindenképp elmegyünk dokihoz kivizsgálásra...
Majd írd meg mi volt, kíváncsi vagyok!
Nálam még nincs semmi, 29-re nem várom és az még odébb van.
A hőm ebben a ciklusban valami hihetetlen cikk-cakkos, de fent van csak nem egyenletes. Szurkál picit a hasam, de sajnos tudom, hogy ez semmit nem jelent. Sőt semmi semmit nem jelent, bármi lehet.
Gica
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!