Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Decemberben végre én is...

Decemberben végre én is kismama leszek?

Figyelt kérdés
Várjuk együtt :)

2017. dec. 3. 21:45
 171/210 anonim ***** válasza:
Megnezem hogyan lehet babaneten csinalni forum topikot,azt lehet zartan is es akkor ott tudunk beszelgetni.
2017. dec. 16. 09:46
 172/210 anonim ***** válasza:
Niki 13dpo
2017. dec. 16. 09:46
 173/210 anonim ***** válasza:
Sehol nem talalom igy mobilrol hogy hol lehetne...
2017. dec. 16. 10:03
 174/210 anonim ***** válasza:

Én sajnos nem értek hozzá :( még az oldal létezéséről sem hallottam egészen máig.

sima Niki

2017. dec. 16. 13:12
 175/210 anonim ***** válasza:

Gica, en nem varom szilveszterre. Ebben a honapban megvolt mar egyszer, de 24 napos ciklus mellett decemberben dupla kor jut. :)

Amugy mi egy eve probalkozunk tesoval, minden kivizsgalas megvolt, minden rendben mindenhol. Csak varni kell. Mi is hamarabb szerettuk volna, de sajnos nem akar valamiert sikerulni. Az elso gyerkoc is majd egy ev volt. :/ Pedig ott nagyon nem volt rendben semmi se, elvileg csak lombikkal lehetett volna baba. De megis siman sikerult.

2017. dec. 16. 14:49
 176/210 A kérdező kommentje:
Sziaztok kertem idopontot es a doki ragaszkodik hozza h mar penteken menjek.. mert be lesz zarva 3 hetre. es az sok ido . es minimum a Hcg szintet latni akarja... kerdeztem h ez igy biztbiztos jo... mert ilyenkor meg semmi sincs . azt mondta persze
2017. dec. 18. 09:46
 177/210 anonim ***** válasza:

Nekem is megjött 2 nappal korábban, hála a stressznek párom nagyapja miatt.

Mivel már 16 hónapja próbálkozunk sikertelenül januárban mindenképp elmegyünk dokihoz kivizsgálásra...

2017. dec. 18. 15:43
 178/210 A kérdező kommentje:
Sziaztok!Hogy vagytok koszonom?Nagyon faj a hasam a hatam. Holnap van elso termin a dokinal. Nem sokat varok...h lat ... de az mar tok jo volna ha a mehenkivulit kizarnank
2017. dec. 21. 11:41
 179/210 anonim ***** válasza:

Majd írd meg mi volt, kíváncsi vagyok!

Nálam még nincs semmi, 29-re nem várom és az még odébb van.

A hőm ebben a ciklusban valami hihetetlen cikk-cakkos, de fent van csak nem egyenletes. Szurkál picit a hasam, de sajnos tudom, hogy ez semmit nem jelent. Sőt semmi semmit nem jelent, bármi lehet.

Gica

2017. dec. 21. 12:44
 180/210 A kérdező kommentje:
Kismamik-at akkartam irni a telefonom atirta koszonomre:S persze majd irok
2017. dec. 21. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!