Decemberben végre én is kismama leszek?
Nekem volt mar "hamis" x-epilem, hat ez nem az. Ilyen eros nem volt. Halkan gratulalok, varjuk a reggeli tesztrol a kepet!
E.
Mentina: Én is látom a második csíkot. Elég erdekes, de ha voltatok a pároddal együtt, akkor bármikor teherbe eshettél végülis. Valószínű, hogy vagy egy korai vagy pont egy kései peteérést kaptatok el. :) kívánom, hogy minden rendben legyen!
Köszi az ovutesztes tanácsokat. Ha mégsem sikerülne ez a hónap, akkor jól fog jönni kesobb is a sok teszt.
Sziasztok! Csatlakoznék én is hozzátok :) December 18-ra nem várom :) 1 éve próbálkozunk, most úgy érzem sikerült jól eltalálnunk a peteérést.
Tesztelőnek halkan gratulàlok, kíváncsian várom a holnapi tesztet. Nagyon szurkolok!!!
Kívánom mindannyiunknak hogy pozi teszt kerüljön a fa alà. :)
Mentia én is látom a csíkot! Kíváncsi vagyok a mai teszthez.
Az előző hónap végén nem foganhatott meg? Mert a hőd azért nem igazán esett le. A ciklus elejéhez képest eléggé magas.
Az én görbéim, augusztus-november között. A szeptember, október, november clostis hónap volt, az augusztus nem és szerintem látszik is rajta. Remélem látható így egyben.
Gica
Sajnálom Mentia! Remélem azért nemsokára tényleg pozi lesz :)
Gica
Szia Mentia,sajnálom egy fél éve jártam én is így, a teszt márkájára már nem emlékszem. Mindenesetre ne keseredj el :) ha jól számolom korai is volt,még nincs veszve a hónap ma vagy a 18.ciklus napodon? Én a 19-en. Szóval dec. 18ra nem várom. Kitartás :)
T.
Ez lemaradt:)
Mentia sajnálom, hogy becsapott a teszt, mások dicsérik azt a tesztet, de hát minden szervezet más. Ne add fel, még reménykedhetsz nem? Lehet pont a másik teszt csap be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!