Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Decemberben végre én is...

Decemberben végre én is kismama leszek?

Figyelt kérdés
Várjuk együtt :)

2017. dec. 3. 21:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/210 anonim ***** válasza:

Nekem volt mar "hamis" x-epilem, hat ez nem az. Ilyen eros nem volt. Halkan gratulalok, varjuk a reggeli tesztrol a kepet!

E.

2017. dec. 6. 21:01
 42/210 Dittte ***** válasza:

Mentina: Én is látom a második csíkot. Elég erdekes, de ha voltatok a pároddal együtt, akkor bármikor teherbe eshettél végülis. Valószínű, hogy vagy egy korai vagy pont egy kései peteérést kaptatok el. :) kívánom, hogy minden rendben legyen!

Köszi az ovutesztes tanácsokat. Ha mégsem sikerülne ez a hónap, akkor jól fog jönni kesobb is a sok teszt.

2017. dec. 6. 21:13
 43/210 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Csatlakoznék én is hozzátok :) December 18-ra nem várom :) 1 éve próbálkozunk, most úgy érzem sikerült jól eltalálnunk a peteérést.

Tesztelőnek halkan gratulàlok, kíváncsian várom a holnapi tesztet. Nagyon szurkolok!!!

Kívánom mindannyiunknak hogy pozi teszt kerüljön a fa alà. :)

2017. dec. 6. 22:53
 44/210 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Csináltam tesztet,10-es gólyahírt.Full negatív,szóval igen csak megviccelt ez az xepil.Soha nem volt még ilyen rajta,csak alig kivehető szürke csík,ez meg még ma is rózsaszínű.Tanulság,az xepil tesztet felejtse el mindenki!Remélem mindenki mihamarabb pozitív tesztel! Mentia
2017. dec. 7. 08:11
 45/210 anonim ***** válasza:

Mentia én is látom a csíkot! Kíváncsi vagyok a mai teszthez.

Az előző hónap végén nem foganhatott meg? Mert a hőd azért nem igazán esett le. A ciklus elejéhez képest eléggé magas.

Az én görbéim, augusztus-november között. A szeptember, október, november clostis hónap volt, az augusztus nem és szerintem látszik is rajta. Remélem látható így egyben.

[link]

Gica

2017. dec. 7. 08:11
 46/210 anonim ***** válasza:
Szia Gica!Pont akkor írtam amikor te,hogy negatív lett sajnos a tesztem! :(
2017. dec. 7. 08:20
 47/210 anonim ***** válasza:

Sajnálom Mentia! Remélem azért nemsokára tényleg pozi lesz :)

Gica

2017. dec. 7. 09:03
 48/210 anonim ***** válasza:

Szia Mentia,sajnálom egy fél éve jártam én is így, a teszt márkájára már nem emlékszem. Mindenesetre ne keseredj el :) ha jól számolom korai is volt,még nincs veszve a hónap ma vagy a 18.ciklus napodon? Én a 19-en. Szóval dec. 18ra nem várom. Kitartás :)

T.

2017. dec. 7. 09:59
 49/210 anonim ***** válasza:
Köszönöm Gica a görbéket, próbáltam az enyémmel összehasonlítani. Most vagyok a 24. Ciklusnapomon es 32 naposak szoktak lenni. Nem túl alacsony szerinted az alaphőm?
2017. dec. 7. 10:31
 50/210 anonim ***** válasza:

Ez lemaradt:)

[link]

Mentia sajnálom, hogy becsapott a teszt, mások dicsérik azt a tesztet, de hát minden szervezet más. Ne add fel, még reménykedhetsz nem? Lehet pont a másik teszt csap be.

2017. dec. 7. 10:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!