Decemberben végre én is kismama leszek?
Figyelt kérdés
Várjuk együtt :)2017. dec. 3. 21:45
21/210 Dittte válasza:
Erre a tesztre gondoltatok? Ez jó?
22/210 Dittte válasza:
De nem írnak a kék lh tesztről sem rosszat. Az legalabb 25 érzékenységű. A zold vagy 20 vagy 30.
24/210 anonim válasza:
Én hőgörbét is vezetek és ovu tesztelek is.
Én david márkájút használok, az 15 érzékenységű. Nekem eddig csak ez mutatta.
Nagyon kíváncsi leszek így az első closti utáni hónapra, hogy valamennyire rendbe rakta e a ciklusom.
Gica
25/210 anonim válasza:
Én is vezetek hőgörbét és palástfű illetve cickafark teát is iszom most 2. hónapja. A mensi előtti barnázásomat szépen rendbe tette és a hosszú mensimet is lerövidítette kicsit szerencsémre.
26/210 anonim válasza:
Én nem tudok hőgörbét vezetni, mert van amikor négykor kelek(délelőttös) , máskor 10-11 (délutános) :(
27/210 anonim válasza:
Érthető, így nem is lehetne kiértékelni:( Nekem most lehet nem is lesz sikeres ez a hónap, mert alig volt ovulációs tünetem. Máskor annyira fáj alul a petefészkem, hogy alig bírok járni, és hatalmasak a melleim. Most egy pici nyák volt és semmi több. 5dpo-n vagyok, szépen emelkedik a hőm, de lehet feleslegesen mérem a hőmet most.
28/210 anonim válasza:
Nekem a nyak eltunese utan ket nappal volt olyan ovu fajdalmam hogy majd megvesztem. Ez mar a pete kiszabadulasa utani folyadek miatt lehetett?
29/210 anonim válasza:
Gica! Becsatolod az eddigi hőgörbédet?
30/210 hanga86 válasza:
Dittte, én is ezt az ovu tesztet használtam most és nagyon szépen mutatta!
I,szurkolok neked.Nekem is tegnap volt negatív az lh tesztem, úgyh totál egy cipőben járunk! Hajrá mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!