Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Decemberben végre én is...

Decemberben végre én is kismama leszek?

Figyelt kérdés
Várjuk együtt :)

2017. dec. 3. 21:45
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/210 Dittte ***** válasza:
Ja es Ditte voltam....
2017. dec. 11. 05:48
 92/210 anonim ***** válasza:

Minden terhesseg mas,Ditte. Kivanom,hogy ne legyen igazad. Ha megis megjon se csuggedj,jonni fog a kis kiraly(/lany) amikor nem is szamitasz ra!

Csak pozitivan (micsoda szovicc egy teherbeeses topikban)

I

2017. dec. 11. 06:25
 93/210 anonim ***** válasza:

Sziasztok Csajok, sajna az én hőm ma reggelre leesett, nem leszek sajnos ,,decemberi kismama":( holnap utánra nem várom, de így legalább már "látom a jövőt". Nektek drukkolok még ezerrel❤

Itt a reggeli hőm:

[link]

2017. dec. 11. 06:35
 94/210 anonim ***** válasza:
Koazonjuk a drukkokat es amig nem jon meg van remeny!
2017. dec. 11. 07:30
 95/210 anonim ***** válasza:
100%
Ha esetleg most nem akkor jövő hónap. Új év, új remény! Drukkolok mindenkinek hogy szilveszterkor már nem ihasson! :) :D
2017. dec. 11. 10:04
 96/210 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Fura dolgok történnek velem. A melleim bedurrantak, alhasi görcseim vannak. Tegnap elmentünk egy karácsonyi vásárba. Volt ott sok minden, rengeteg illat. De amikor elmentünk egy sajtos mellett(imádom a sajtot) rosszul lettem.A sálam mögé bújva majdnem elhánytam magam. Gyorsan el is húztam onnan a párom hogy nehogy a heringpartiba(a sok ember közé) hányjak. Aztán ahogy jött el is múlt. Nem tudom hová tenni. Mára a derekam is leszakadt.Krémes folyást is tapasztalok. Ez a 9.dpo.Izgatott vagyok hátha, ahogy az ovulációt is éreztem, ez talàn a beágyazódás lehet?! Hamarosan kiderül.

Izgulok értetek!! Mindenkinek babát!!!!!

T.

2017. dec. 11. 20:26
 97/210 anonim ***** válasza:

Első closti utáni hónapom van, de annyi már biztos, hogy késik az ovum.

15. ciklusnapon szokott pozi lenni az ovu teszt (utolsó két alkalommal legalábbis már így volt) és 16. nap ovu. Most még egyáltalán nem volt pozitív a 15. napon.

Azért remélem lesz peteérés és segített a closti helyrehozni a normális ciklusom. Így csak karácsony utánra nem várom.

Gica

2017. dec. 11. 21:03
 98/210 anonim ***** válasza:
T. Mára hogy érzed magad? Nem semmi lehetett ezt átélni. Nekem mára visszament a hőm 36.5-re és egész nap görcsöltem,mintha meg akarna jönni, de nem jött, ugye korán is lenne még. 10 DPO volt. Ma 11 DPO-n pici körömnyi barna folt a tisztaságin. Lehet beágyazódás volt? Mindenesetre csütörtökig kiderül:)
2017. dec. 12. 09:37
 99/210 anonim ***** válasza:

Szia, sziasztok.

Köszönöm az érdeklődést.:)

A mai napomat mensi szerű görcsök tarkították. A cicieim bírják még, de elég kellemetlen, nyomás és érintésérzékeny. Érzelmileg nagyon hullàmzom. Màr elgondolkodtam magamon, valyon az "akarástól" produkàlhatok-e ilyeneket... Nem tudom. Elbizonytalanodtam mindenben.

Minden éjjel valami szaftos zsírban tocsogó kajával álmodom. No meg már pozitív teszttel is álmodtam nem egyszer. Lehet tényleg valami agy bajom van?! :D

Szőrnyű hogy a mi testünk és fogalmunk nincs mi történik benne de tényleg :-D

Várunk... És még 4 nap aztán kiderül mennyire vicceltem meg magam. :D

Én a hőmet nem mértem eddig (1 év alatt). Csak remélem hogy e hónap után meg már eszembe se fog jutni. :)

Ti hogy vagytok?

Babásodást mindenkinek! ;)

T.

2017. dec. 12. 19:43
 100/210 anonim ***** válasza:
*vajon
2017. dec. 12. 19:49
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!