Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Decemberben végre én is...

Decemberben végre én is kismama leszek?

Figyelt kérdés
Várjuk együtt :)

2017. dec. 3. 21:45
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/210 Dittte ***** válasza:

Nemtom, de tippelve azt mondanám, hogy a13. Dpo van ma. Reggeli teszt negatív. Hőt csak alkalomadtán mérem, de ma 36,8rol leesett 36,4 re. Kethete szerda éjjelről csütörtök hajnalra volt ovus fájdalmam. Szoval en holnap reggel valszeg elkezdek menstruálni. Más opciót nem hiszek, mert ovu elott csak ketszer voltunk egyutt a főműsoridőben, kesobbi napokon alig alig. Ugyhogy asszem nekem story vége most. Bár mit is vártam? Egyetlen nyamvadt tünetem nincs, pedig ekkor már kellene lenne a tipikus hasszurkálás, mellfeszülés...blablabla. Nagyon szomorú vagyok.

A melohelyemen is szar a helyzet, a terveink sem erről szóltal, hogy nem jön a tesó. Ah....december végén kezdhetjük előlről.

Kitartást nektek!

Ditte

2017. dec. 13. 05:24
 102/210 anonim ***** válasza:
Sajnálom Ditte!Azért ameddig nem jön meg,van remény.Én a 9 dpo-n vagyok.Tegnap volt egy kis fájdalmam ,de általában nekem szokott lenni.Csütörtökön lesz férjem születésnapja,jó kis ajándék lenne.Szorítok továbbra is mindenkinek!Mentia
2017. dec. 13. 06:39
 103/210 anonim ***** válasza:

Sajnálom Dittte! Azért amíg nem jön meg van egy kis remény!Nem emlékszem, mióta próbálkoztok?

Nekem még mindig nem volt ovum, ez a 17. ciklusnapom. Se hő se ovuteszt alapján. Viszont ma reggel óta fáj a derekam és olyan megjön szerű érzésem van.

Gica

2017. dec. 13. 08:07
 104/210 anonim ***** válasza:

Sziasztok, én sem várom decemberben (dec 15-re). Remélem én is végre kismama leszek.

Itt a hőgörbém: [link]

Mit gondoltok? 4. próbálkozós hónap és sosem ment 36.8 foknál feljebb. Átlag 36.6-36.7 szokott lenni PÉ után. Bizakodó vagyok :)

2017. dec. 13. 11:08
 105/210 anonim ***** válasza:
Kedves Utolsó! Nagyon szép a görbéd! Reménykedjünk! :) Holnap teszt? Ali
2017. dec. 13. 13:01
 106/210 anonim ***** válasza:

Köszönöm Ali! :) Hááát, nem is tudom, már annyiszor csalódtam a negatív tesztekben, hogy nem is merek tesztelni :D Talán pénteken-szombaton fogok, ha addigra nem esik le a hőm.

Niki (#104)

2017. dec. 13. 13:06
 107/210 anonim ***** válasza:

Én már az éven nem leszek ksimama. Tegnapelőtt megjött elég rendesen. Többieknek drukkolok :)

Adri

2017. dec. 13. 16:59
 108/210 anonim ***** válasza:

Nekem most mulik el, de mivel 24 naposak a ciklusaim max, igy en ebben a honapban duplan eselyes lehetek

😂

E.

2017. dec. 13. 17:57
 109/210 Dittte ***** válasza:

Ma meg is jott. Ebben a hónapban még lesz ovum így. De muszaj kicsit engesnem a dologból, mert ra vagyok feszülve. Ez volt a 4. Hónapunk......Nektek sok sikert!!

Lehet jövőre ujra benézek

Kitartást!

Ditte

2017. dec. 13. 18:43
 110/210 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy nem sikerült Dittte. Talán januárban.

Nekünk ez a 6. hónap de tényleg kezdek aggódni mert a mai ovu teszt is negatív. Pedig ez már a 17. nap és egész nap fáj a petefészkem és a derekam. Clostival normális ciklusaim voltak, de most megint hosszú lesz. Párom januárban én februárban megyek dokihoz.

Hátha meglepetést hoz azért a szilveszter. :) Ha nem akkor találkozunk januárban.

Gica

2017. dec. 13. 19:01
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!