Decemberben végre én is kismama leszek?
Dejó. Nekem nincs viszonyítási alapom, első babunk lenne. Nem tudom hogy működnék ha terhes lennék :D Az viszont biztos hogy mielőtt megszokott jönni, én nem hisztis vagyok hanem takarítok mint egy mérgezett egér. Az utolsó porszemre is porszívóval vetem rá magam :D. Ha ez a késztetés nem jelentkezik, talàn sínen vagyok.
Nagyon szurkolok Csajok!!!
Nagyon szurkolok mindenkinek! Szuper karácsonyi ajándék lenne. :)
D.
Nekem semmi tünetem nincs. Elvileg 15-re nem várom, de szerintem szerda csütörtök volt ovum. Általában megérzem, a hőm is szerdáról csütörtökre ment fel. Persze mi pont vasarnap, hetfon, kedden este voltunk együtt. Még véletlenül sem szerda este. :) Mindegy is talán. Élet es halál dolgában nincs tisztünk dönteni. Most nagyon kemény időszakom kezdődik. Az egyetemen tele vagyok jobbnál jobb vizsgákkal. Valahogy nincs időm a babára gondolni. Aki szeretne az úgyis megérkezik. :-) mi várjuk szeretettel...... Ha nincs pozitív teszt a fa alatt, akkor szilveszterkor legalabb lesz jó muri :))
Hajra Csajok
Ditte voltam
Szia Ditte, én is pont így vagyok a szilveszterrel :D Én 18ra nem várom, nekem 3án volt utolsó pozi ovu tesztem, éreztem is a jobb petefészkem. Aznap este és másnap voltunk együtt. Azóta 2x álmodtam hogy pozi lesz a tesztem :D Ilyen még nem történt az elmúlt egy évben. :D "sajnos" én szabin voltam 2 hetet... A melóba könnyebb lenne elvonatkoztatnom.
Sok sikert a vizsgáidhoz! Ha van fejlemény mesélj :)
Mizujs lanyok?
Nekem majd leszakad a mehem es a derekam... 16.ra nem varom.
Na akkor deukkolok! Nekem 14- en volt mensi 30.an elvileg ovu es most dobbenek ra h nem is 16ra hanem 14-re nem varom.. ohh ebbol lehet h hamarabb teszt lesz nalam is,foleg ez a derek fajas durva.
Neked mikor volt az utolso mensid vegulis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!