Decemberben végre én is kismama leszek?
Na végre a decemberi kérdés :) en holnap rendelek fastestről ovutesztet. Milyet ajánlotok? Nem tudom mikorra nem várom. Mert a hőm hétfő reggel esett le, akkor jelent meg a nyák is. Hetfo, kedd, szerda volt meg az ovus nyák, csütörtök reggelre ment fel a hőm, akkor volt talán néhany enyhe görcsöm is, de lehet már csak odaképzelte. Ebből nemtom kigondolni mikor volt akkor az ovum, mert csutortokre elmult minden tünetem. Viszont az ovum pentekre volt "számolva". Hetfon es kedden akcióztunk. Szóval lehet lemaradtunk, ha szerda ejjel csutortok hajnalban volt az ovu.
Ditte voltam
Sziasztok!
19.-ére nem várom, gyönyörű karácsonyi ajándék lenne.
16 hónapja próbálkozunk.
I.
Halihó! :)
A novemberiben leírtam, hogy ma tartok a ciklusomban kerek 70. napon :S utoljára szeptember végén jött meg... azóta sehol semmi. Illetve egy negatív tesztem van november elejéről. Többet valahogy nem teszteltem. Jövőhéten megyek dokihoz, majd addigra tesztelek egyet. Kíváncsi vagyok mi lesz.
Itt a novemberi kérdés is, hátha valaki olvasgatni akar :)
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Adri
Sziasztok! Én is itt vagyok sajnos 😞 Ebben a hónapban kipróbálom az ovu tesztet(zöld), hátha. Tegnap volt erős pozi,ma már jóval halványabb. Tegnap voltunk együtt,de ma és holnap is elkapom a férjemet ha akarja,ha nem 😂
19-e körülre bagyon nem várom. Szeretnék pozi tesztet tenni a fa alá.
Amúgy 14-én megyünk Tapolcára,a PRI-be,mivel már túl vagyunk az egy éven és sokminden máson.
A Clostitól megint cisztám lett de remélem ez nem zavar most be.
Szurkolok továbbra is mindenkinek!
Hú Hanga! Nagyon szorítok magunknak, ugyanakkorra nem várjuk, nekem elvileg ötödikén volt pé-m, reggel együtt is voltunk
I.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!