Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Decemberben végre én is...

Decemberben végre én is kismama leszek?

Figyelt kérdés
Várjuk együtt :)

2017. dec. 3. 21:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/210 anonim ***** válasza:
Én már belefáradtam a tesztelgetésekbe, félek a csalódástól, úgyhogy csak,ha elmaradt a mensim és késik, akkor tesztelek.
2017. dec. 4. 13:47
 12/210 A kérdező kommentje:
en most rendeltem 60 tesztet... lovogetem majd 12 dpo- tol. ;)
2017. dec. 4. 18:29
 13/210 Dittte ***** válasza:

Na végre a decemberi kérdés :) en holnap rendelek fastestről ovutesztet. Milyet ajánlotok? Nem tudom mikorra nem várom. Mert a hőm hétfő reggel esett le, akkor jelent meg a nyák is. Hetfo, kedd, szerda volt meg az ovus nyák, csütörtök reggelre ment fel a hőm, akkor volt talán néhany enyhe görcsöm is, de lehet már csak odaképzelte. Ebből nemtom kigondolni mikor volt akkor az ovum, mert csutortokre elmult minden tünetem. Viszont az ovum pentekre volt "számolva". Hetfon es kedden akcióztunk. Szóval lehet lemaradtunk, ha szerda ejjel csutortok hajnalban volt az ovu.

Ditte voltam

2017. dec. 4. 18:51
 14/210 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

19.-ére nem várom, gyönyörű karácsonyi ajándék lenne.

16 hónapja próbálkozunk.

I.

2017. dec. 4. 19:17
 15/210 anonim ***** válasza:
Én sajnos nem tudom mikorra nem várom, mert abbahagytam a gyógyszert megjött, de aztán véletlenül tovább szedtem mert elfelejtettem hogy novemberre beszéltük meg hogy abbahagyom és annyi minden történt hogy azt se tudtam szinte milyen nap van, abbahagytam és megint megjött. Azt viszont nem tudom milyen hosszúak a ciklusaim mert olyan régóta gyógyszert szedtem már nem emlékszem régen hogy volt. Ha 28 napos ciklussal nézem akkor 10 vagy 18-ra nem várom. Szerintetek melyiket vegyem alapul? :/
2017. dec. 4. 23:35
 16/210 anonim ***** válasza:
Csatlakozom :) Ali
2017. dec. 5. 06:43
 17/210 anonim ***** válasza:
Dittte, LH teszt ugyben, ne a kek vegut, amin LH felirat van. Az viccelt meg engem is es sok mast, hogy nem lett pozitiv. Allitolag van zold vegu is a fastesten, az jo, az nekem is mindig pozit mutatott amikor kellett. Zsoo
2017. dec. 5. 08:22
 18/210 anonim ***** válasza:

Halihó! :)

A novemberiben leírtam, hogy ma tartok a ciklusomban kerek 70. napon :S utoljára szeptember végén jött meg... azóta sehol semmi. Illetve egy negatív tesztem van november elejéről. Többet valahogy nem teszteltem. Jövőhéten megyek dokihoz, majd addigra tesztelek egyet. Kíváncsi vagyok mi lesz.

Itt a novemberi kérdés is, hátha valaki olvasgatni akar :)

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

Adri

2017. dec. 5. 08:29
 19/210 hanga86 ***** válasza:

Sziasztok! Én is itt vagyok sajnos 😞 Ebben a hónapban kipróbálom az ovu tesztet(zöld), hátha. Tegnap volt erős pozi,ma már jóval halványabb. Tegnap voltunk együtt,de ma és holnap is elkapom a férjemet ha akarja,ha nem 😂

19-e körülre bagyon nem várom. Szeretnék pozi tesztet tenni a fa alá.

Amúgy 14-én megyünk Tapolcára,a PRI-be,mivel már túl vagyunk az egy éven és sokminden máson.

A Clostitól megint cisztám lett de remélem ez nem zavar most be.

Szurkolok továbbra is mindenkinek!

2017. dec. 5. 16:08
 20/210 anonim ***** válasza:
100%

Hú Hanga! Nagyon szorítok magunknak, ugyanakkorra nem várjuk, nekem elvileg ötödikén volt pé-m, reggel együtt is voltunk

I.

2017. dec. 6. 00:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!