Ez most halvany pozitiv?
Facelle teszt , most este csináltam ! azonnal látszott viszont olvastam itt az oldalon hogy mar ez a fajta teszt is hajlamos kiadni szellemcsikot igy el vagyok bizonytalanodva ... Igy kene egy kis megerősítés ! Továbbá azert sem merem elhinni mert a mensim 1-jen jott meg (emlékeim szerint normális volt 4 napos) es az utolsó együtt létünk viszont mensi előtt 2 nappal volt , azóta nem , mivel a párom elutazott 1-jen !
Es csak a jövőheten jön haza !
Tehat ha ez pozi akkor abbol az egyuttletbol foganhatott !
Tüneteim vannak : furán faj a mellem , illetve a hasam is faj mar tobb mint egy hete ... Olyan enyhe mensi szeru fajasok! Es a derekam is húzódik kicsit !
Ezek miatt teszteltem !
Illetve lenne meg egy kérdésem ! Ha terhes vagyok akkor hány hetesnek számítok?vagyis hogy számoljuk ilyenkor ?
Köszönöm mindenkinek a választ es a segítséget !
Első baba lenne es 6! eve varunk ra ... Ezért nem merek mar örülni !
Sziasztok itt vagyok ... Bocsánat de delutan fel 2 -tol egészen szinte hogy mostanáig el sem engedett maga mellől ! 😍😍😍
Ugy adtam elő ahogy mondtam , újságoltam neki hogy kiadtam egy lakást .... Stb
Aztan amikor mondtam neki hogy durván 8 hónap múlva a berlo ki költözik es ugy néz ki hogy nekünk (neki es nekem) kell segítenünk neki .... Akkor nézett nagyokat ... Majd mondtam neki hogy igen szívem ezt a bérlőt be fogadjuk az otthonunkba .... Nézett meg nagyobbakat ...
Majd mondtam neki hogy ki fogja nőni a jelenlegi lakhandijat ... Ugyhogy van kb 8 honlapunk hogy a dolgozoszobabol gyerek szobát csináljunk .... Abban a percben esett le neki 😂😝😂😝
Hat mondanom sem kell hogy a szívéhez kapott sírt nevetett egyszerre majdnem összetört ugy ölelt !
Utólag mondta hogy neki addig nem esett le amig ki nem mondtam neki hogy gyerek szoba .... Addig mindenre gondolt ! De arra nem hogy terhes vagyok !!
Na szóval nagy az orom !!! ;)) :)
Nagyon nagyon nagyon ARANYOSAK VAGYTOK !
köszönöm mindent Nektek... hogy velem voltatok ebben az egy hétben, és őszintén örülni tudtok az örömünknek, természetesen fogok még jelentkezni.... Megírok minden új információt Nektek !
Alig várjuk a szerdát, hogy végre az orvos is alátámassza és legyen egy papíros a kezemben... még akkor sem lesz 100% -os a nyugalmam... de már nyugodtabb leszek !!!
<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!