Ez most halvany pozitiv?
Facelle teszt , most este csináltam ! azonnal látszott viszont olvastam itt az oldalon hogy mar ez a fajta teszt is hajlamos kiadni szellemcsikot igy el vagyok bizonytalanodva ... Igy kene egy kis megerősítés ! Továbbá azert sem merem elhinni mert a mensim 1-jen jott meg (emlékeim szerint normális volt 4 napos) es az utolsó együtt létünk viszont mensi előtt 2 nappal volt , azóta nem , mivel a párom elutazott 1-jen !
Es csak a jövőheten jön haza !
Tehat ha ez pozi akkor abbol az egyuttletbol foganhatott !
Tüneteim vannak : furán faj a mellem , illetve a hasam is faj mar tobb mint egy hete ... Olyan enyhe mensi szeru fajasok! Es a derekam is húzódik kicsit !
Ezek miatt teszteltem !
Illetve lenne meg egy kérdésem ! Ha terhes vagyok akkor hány hetesnek számítok?vagyis hogy számoljuk ilyenkor ?
Köszönöm mindenkinek a választ es a segítséget !
Első baba lenne es 6! eve varunk ra ... Ezért nem merek mar örülni !
Köszönöm Nektek csajok ! Mindenkinek gratulálok a gyerkocehez ! Es szurkolok hogy összejöjjön a kis Teso mihamarabb !
Enyhe mensi szeru hozudasokat érzek a hasamban ... Azt olvastam hogy ez normális ! Szedem a magnéziumot .... Csak olyan óvatosan mozgok ( nehogy ki essen belőlem a babám 😆😆 persze tudom hogy nem tud .... De elso babás réven eléggé odafigyelek mindenre)
Hála istennek hányingerem az nincsen ! Viszont néha szedulok ! Tehat azert vannak jelek !
A férjemet tegnap este leültettem a gép ele ... Mert elmeséltem hogy mibe voltam egy hétig ... Es kérdezte (engem ismervén) hogy hogy bírtam ....
Leültettem a gép ele es mondtam neki hogy olvasd el ... Hosszu , de hidd el hogy erdemes .
ISMERETLEN Csajok , Anyák, Babára vagyok tartottak bennem a lelket vegig !!!
Elolvasta , es megkonnyezte ! 😍😍
Odajött hozzam es átölelt es mondta, hogy ettől jobb támogatás ebben az elso időkben amikor meg semmi sem volt biztos meg tőlem sem kaphattal volna Szívem !
❤❤❤
Nagyon édes volt ! Ugyhogy csajok Nagyok vagytok ! ❤❤😘
Köszönöm nektek !
Gratulálok,sok boldogságot kívánok.Remélem én is hamarosan átélhetem újra a csodát.Semmi mást nem szeretnék jobban.
Két kislány
/és egy kisangyal/ anyukája
Sziasztok !!
Igen voltam ma dokinal es ma mar volt szivhangunk :)))) hihetetlen erzes volt hallani ! Csodálatos !
Nem gondoltuk hogy egyszer ebben részünk lesz a párommal ! Jott o is velem ! Hat kesz volt ... Lattam rajta hogy majdnem elsírta magát csak az tartotta vissza szerintem hogy a doki ott volt ;))))
Ugyhogy nagyon nagy a boldogság !
Metforrmint szednem kell tovabb es kaptam melle meg utrot is ha elkezdenek esetleg barnazni ... Bar ezt csak barnazas eseten kell szednem !
Köszönöm hogy erdeklodtok ! Nagyon jol esik !!! ❤❤❤
Legközelebb 2 het múlva kell mennem ! Illetve lesznek most vervetelek is :))
Igen , 7 hetes vagyok ! Es a babám teljes hossza 13 mm :)))
❤❤❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!