Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez most halvany pozitiv?

Ez most halvany pozitiv?

Figyelt kérdés

[link]

Facelle teszt , most este csináltam ! azonnal látszott viszont olvastam itt az oldalon hogy mar ez a fajta teszt is hajlamos kiadni szellemcsikot igy el vagyok bizonytalanodva ... Igy kene egy kis megerősítés ! Továbbá azert sem merem elhinni mert a mensim 1-jen jott meg (emlékeim szerint normális volt 4 napos) es az utolsó együtt létünk viszont mensi előtt 2 nappal volt , azóta nem , mivel a párom elutazott 1-jen !

Es csak a jövőheten jön haza !

Tehat ha ez pozi akkor abbol az egyuttletbol foganhatott !

Tüneteim vannak : furán faj a mellem , illetve a hasam is faj mar tobb mint egy hete ... Olyan enyhe mensi szeru fajasok! Es a derekam is húzódik kicsit !

Ezek miatt teszteltem !

Illetve lenne meg egy kérdésem ! Ha terhes vagyok akkor hány hetesnek számítok?vagyis hogy számoljuk ilyenkor ?

Köszönöm mindenkinek a választ es a segítséget !

Első baba lenne es 6! eve varunk ra ... Ezért nem merek mar örülni !

2017. aug. 22. 21:29
 131/151 A kérdező kommentje:

Köszönöm Nektek csajok ! Mindenkinek gratulálok a gyerkocehez ! Es szurkolok hogy összejöjjön a kis Teso mihamarabb !

Enyhe mensi szeru hozudasokat érzek a hasamban ... Azt olvastam hogy ez normális ! Szedem a magnéziumot .... Csak olyan óvatosan mozgok ( nehogy ki essen belőlem a babám 😆😆 persze tudom hogy nem tud .... De elso babás réven eléggé odafigyelek mindenre)

Hála istennek hányingerem az nincsen ! Viszont néha szedulok ! Tehat azert vannak jelek !

A férjemet tegnap este leültettem a gép ele ... Mert elmeséltem hogy mibe voltam egy hétig ... Es kérdezte (engem ismervén) hogy hogy bírtam ....

Leültettem a gép ele es mondtam neki hogy olvasd el ... Hosszu , de hidd el hogy erdemes .

ISMERETLEN Csajok , Anyák, Babára vagyok tartottak bennem a lelket vegig !!!

Elolvasta , es megkonnyezte ! 😍😍

Odajött hozzam es átölelt es mondta, hogy ettől jobb támogatás ebben az elso időkben amikor meg semmi sem volt biztos meg tőlem sem kaphattal volna Szívem !

❤❤❤

Nagyon édes volt ! Ugyhogy csajok Nagyok vagytok ! ❤❤😘

Köszönöm nektek !

2017. szept. 3. 15:17
 132/151 anonim ***** válasza:
91%

Gratulálok,sok boldogságot kívánok.Remélem én is hamarosan átélhetem újra a csodát.Semmi mást nem szeretnék jobban.

Két kislány

/és egy kisangyal/ anyukája

2017. szept. 3. 20:18
 133/151 anonim ***** válasza:
Kérdező hogy vagy? Voltál azóta orvosnál?
2017. szept. 5. 08:42
 134/151 anonim ***** válasza:
Vannak hírek?:))
2017. szept. 6. 14:24
 135/151 A kérdező kommentje:

Sziasztok !!

Igen voltam ma dokinal es ma mar volt szivhangunk :)))) hihetetlen erzes volt hallani ! Csodálatos !

Nem gondoltuk hogy egyszer ebben részünk lesz a párommal ! Jott o is velem ! Hat kesz volt ... Lattam rajta hogy majdnem elsírta magát csak az tartotta vissza szerintem hogy a doki ott volt ;))))

Ugyhogy nagyon nagy a boldogság !

Metforrmint szednem kell tovabb es kaptam melle meg utrot is ha elkezdenek esetleg barnazni ... Bar ezt csak barnazas eseten kell szednem !

Köszönöm hogy erdeklodtok ! Nagyon jol esik !!! ❤❤❤

Legközelebb 2 het múlva kell mennem ! Illetve lesznek most vervetelek is :))

2017. szept. 6. 18:00
 136/151 anonim ***** válasza:
De jooooo!!!! Mekkora a baba?
2017. szept. 6. 18:26
 137/151 anonim ***** válasza:
istenem dejoooo!!!! hány hetes vagy most? 7? hány mm az embrio? :)))
2017. szept. 6. 19:27
 138/151 A kérdező kommentje:

Igen , 7 hetes vagyok ! Es a babám teljes hossza 13 mm :)))

❤❤❤

2017. szept. 6. 19:46
 139/151 anonim ***** válasza:

Tokeletes!

👌

2017. szept. 6. 22:18
 140/151 anonim ***** válasza:
De jó olvasni a fejleményeket!!! :) Gratulálok!!! Vigyázz magatokra,és írj majd! :) Rosszulléteid vannak?
2017. szept. 7. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!